Cariere

Oportunități de carieră

Suntem în căutare de oameni pasionați, pozitivi și dinamici, care vor să facă o diferență în comunitate și în viața pacienților.

La ESdent acordăm o atenție deosebită echipei. Selectarea după criterii bine definite, continua specializare și formare a medicilor, precum și implementarea procedurilor de bună practică – sunt doar câteva din aspectele de care suntem mândri și care asigură garanția unor servicii de înaltă calitate oferită pacienților.

** Cautăm medici stomatologi

Un medic de succes știe să creeze armonie prin echilibrul și bunătatea pe care le pune în tot ceea ce face, ce spune și ce este în calitate de specialist și de coleg.

Esdent este locul în care fiecare zi vine cu noi provocări, noi bucurii, noi rezultate. Dacă iubești stomatologia și pasiunea este cuvântul care te definește profesional, înseamnă ca ne potrivim. Pentru medicii fără experiență, Esdent asigură formare profesională.

Așteptăm cu interes CV-urile dumneavoastră completând formularul din josul paginii sau direct pe adresa de e-mail hr@esdent.eu.

Sună-ne acum pentru o programare!

  Postul vizat (țineți apăsat "Ctrl" pentru selecție multiplă):

  Încarcă CV *

  Articole de specialitate:

  IMPORTANT • 12-14 iunie - toate locațiile vor fi închise. Echipa Esdent participă la cursuri de perfecționare. Revenim cu tratamente mai bune și mai performante!
  +

  START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH