aparat_dentar_transparent_Spark_Aligners_brasov

Aparatul dentar transparent Spark Aligners este potrivit stilului tău de viață: discret, eficient și confortabil de purtat

Sigur ai auzit deja despre noile tipuri de aparate ortodontice, și anume cele cu gutiere transparente – Spark Aligners! Dar ce presupune tratamentul cu un astfel de aparat ortodontic și care este principiul de acțiune?

Haideți să explorăm cu atenție această inovație din domeniu care poate să transforme nu doar zâmbetul vostru, ci și modul în care vă îngrijiți dinții.

aparat_dentar_transparent_Spark_Aligners

Ce reprezintă noul aparat dentar?

Spark Aligners este un aparat dentar transparent, ce are la bază un sistem ortodontic inovator care transformă complet experiența tratamentelor ortodontice prin eficiență, comoditate și aspect estetic natural.

Este reprezentat de un set de gutiere individualizate pentru fiecare pacient, în funcție de cazul clinic pe care acesta îl prezintă. Odată purtate ele acționează în sensul alinierii dinților și rezolvării problemelor asociate unei mușcături incorect, la fel ca și aparatele dentare clasice.

Cum decurge tratamentul și care este predictibilitatea lui?

Predictibilitatea aparatului dentar Spark Aligners se bazează pe un soft digital în care sunt încărcate toate investigațiile imagistice ale pacientului, CT, fotografii intra și extraorale, scanările arcadelor pacientului. Tot în acest soft medicii ortodonți realizează planul de tratament în limitele anatomiei musculo-osoase ale pacientului.

Înainte de-a începe tratamentul, pacientul va ști cu exactitate: câte gutiere trebuie să poarte până la finalul tratamentului și cel mai important este că poate vedea cum vor arata dinții și alinierea lor la final.

Gutierele Spark sunt transparente și confortabile, rezistente la coloranți alimentari. Însă cel mai important lucru este eficiența lor, și anume ele oferă o retenție mai mare, datorită faptului că fiecare gutieră are mai multe puncte de contact cu suprafețele dinților, reușind să deplaseze dinții mai dinamic și într-un timp mai scurt.

aparat_dentar_transparent

Iar ca să ne bucurăm cât mai repede de rezultatul final se recomandă să purtăm gutierele Spark Aligners 23/24h pe zi, îndepartându-se doar în momentul în care pacientul mănâncă sau se spală pe dinți. Schimbarea gutierelor variază în funcție de recomandarea medicului ortodont.

Cui se recomandă tratamentul Spark Aligners?

Sistemul ortodontic cu gutiere transparente Spark este o opțiune convenabilă pentru adulții care doresc să corecteze alinierea dinților cu discreție. Însă este la fel de recomandată și copiilor cu dentiție permanentă, întrucât igienizarea este mult mai facil de realizat, neavând elemente retentive pe dinți cum sunt brackeți, arcurile și alte elemente auxiliare.

Deasemenea tratamentul ortodontic cu Spark Aligners oferă și ajustări(refinement) incluse, în cazul în care un dinte rămâne rotat(nealiniat) sau un spațiu rămâne deschis, aceste situații se pot soluționa, scanând din nou dantura și purtând un număr limitat de gutiere ulterior tratamentului principal.

Dacă îți dorești o aliniere corectă a dinților, dar aparatele ortodontice clasice nu te avantajează, acum ai o opțiune perfectă, Spark Aligners! Gutiere transparente, discrete cu o eficiență ridicată!

Programează-te la o consultație și vezi cât e de simplu să porți aparat dentar Spark Aligners!

IMPORTANT • În perioada 24-26 mai clinica Esdent Carpaților este închisa pentru lucrări de mentenanță. Pentru urgențe sau programări, vă așteptăm la clinica Esdent Calea București • Vineri 08:00-21:00 - Sâmbătă 8:00-21:00 -Duminică 08:00-16:00.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH