Implant Straumann Brasov Esdent

Implanturile Straumann BLX o inovație revoluționară în implantologia dentară

Implanturile Straumann BLX o inovație revoluționară în implantologia dentară

Stomatologia modernă evoluează în permanență pentru a se putea adapta nevoilor și solicitărilor venite din partea pacienților. A devenit primordial atât pentru medic cât și pentru pacient, prevenirea afecțiunilor grave, efectuarea tratamentelor stomatologice cu efecte durabile, minim invazive, cu o economie substanțială de timp și resurse.

Nevoile pacienților și dezvoltarea tehnologiilor au reușit să aducă inovații care schimbă complet abordarea și rezultatele tratamentelor dentare. Unul dintre cele mai recente și remarcabile progrese este reprezentat de implanturile dentare Straumann BLX. Acestea sunt rezultatul cercetărilor și dezvoltării intense din partea experților Straumann, o companie recunoscută la nivel mondial pentru produsele sale de înaltă calitate în implantologie dentară.

Implant dentar Straumann BLX clinica Esdent

Tehnologia din spatele implanturilor Straumann BLX

Sistemul de implantare Straumann BLX reprezintă o inovație revoluționară în implantologia dentară modernă. Datorită calității și fiabilității sale ridicate, sistemul de implanturi dentare Straumann BLX se clasează ca unul dintre cele mai sigure sisteme de implanturi din lume.

Corpul implantului este extrem de rezistent, proprietate oferită de aliajul unic Roxolid, format din combinația dintre titan și dioxid de zirconiu. O altă inovație care favorizează integrarea rapidă a implantului cu osul în care este inserat, o reprezintă tratamentul de suprafață unic – SLActive. De asemenea implanturile sunt proiectate cu un design unic, ce optimizează stabilitatea primară și favorizează procesul de vindecare.

Însă soluția ce conferă implantului versatilitate este conexiunea protetica- TorcFit™, tehnologia implementată, combină flexibilitatea, rezistența și permite realizarea lucrării protetice sub-contur, cu un aspect estetic aproape de cel natural.

În concluzie, relieful inovator, designul avantajos al spirelor, tratamentul de suprafață SLActive și materialul Roxolid îl fac versatil pentru orice tip de os, de la moale la dur.

Beneficiile implanturilor Straumann BLX

Implanturile dentare Straumann BLX reprezintă inovația momentului în domeniul implantologiei dentare, oferind soluții avansate și predictibile pentru înlocuirea dinților lipsă. Printre principalele avantaje ale implantului Straumann BLX se numără:

  • Integrare optimă cu osul în care este inserat, favorizând astfel o vindecare rapidă și în dependență de cazul clinic oferă posibilitatea de protezare după o perioadă mai scurtă.
  • Stabilitate primară ridicată, favorizată de relieful și designul special al spirelor, cea ce permite compactarea și conservarea propriul os.
  • Implantare mai ușoară, mai puțin traumatică și mai precisă, beneficii ce reduc necesitatea grefelor osoase.
  • Recomandat pentru o gamă largă de cazuri clinice speciale. Îndeosebi, pentru atrofia severă, densitate osoasă extrem de scăzută, în condiții dificile, cum ar fi, pacienții cu boli cronice și cu risc ridicat de inflamație.

Beneficiile multiple și cazurile clinice de succes demonstrează calitatea și fiabilitatea acestor implanturi. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de reabilitare a dinților lipsă, Straumann BLX merită cu siguranță să fie luat în considerare pentru rezultate remarcabile în estetică și funcționalitate a danturii restabilite.

Pentru un consult de specialitate vă invităm să vă programați online la una dintre clinicile Esdent.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH