Cosmetică dentară

Cosmetică dentară

Cosmetica dentară combină mai multe specializări stomatologice ce pot ajuta, estetic și funcțional, zâmbetul unei persoane. Dinți decolorați sau cu pete, probleme de spațiere sau aliniere necorespunzătoare a dinților, traumatisme dentare – toate acestea sunt aspecte care pot fi influențate prin proceduri de cosmetică dentară.

Estetica dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos, natural, pe termen lung. Tehnologia stomatologică modernă și specializarea continuă a medicilor au transformat cosmetica dentară într-un serviciu cu rezultate deosebite, cu un impact imediat în viața pacienților.

Sună-ne acum pentru o programare!

0733023577
0
CLINICI MODERNE în Brașov
0
MEDICI STOMATOLOGI
0
ANI de EXPERIENŢĂ
0
de PACIENȚI TRATAȚI

Profilaxia dentară

Un pas important în cadrul tratamentelor stomatologice este profilaxia, prin controale regulate și curățare profesională a dinților, împiedicând problemele mici să devină mai complexe și dificil de tratat.

Profilaxia dentară consta în:

detartraj, periaj, tratament antiinflamator, fluorizare

detectarea plăcii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placă

sigilarea șanțurilor și a fosetelor

Detartraj cu ultrasunete și periaj profesional

Detartrajul este manopera prin care tartrul și placa bacteriană sunt îndepărtate de pe suprafețele dentare (supra și subgingival). Este o procedură care trebuie efectuată periodic, prin care se previne sau tratează boala parodontală.

Sistemul Prophy jet folosește particule de bicarbonat de sodiu antrenate de aer comprimat, prin care se curăță uniform suprafața dentară. Este mai puțin abraziv comparativ cu periajul profesional și îndepărtează rapid petele produse chiar și prin fumat.

Albirea dinților

Cu timpul, albul natural al dinților se poate estompa sau decolora ca urmare a dietei, a obiceiurilor personale sau datorită procesului natural de îmbătrânire. Cu toate acestea, procedurile de albire a dinților oferite la ESdent pot restabili strălucirea zâmbetului, cu ușurință și în siguranță. Înainte de procedura de albire recomandăm detartrajul, urmat de periajul profesional și fluorizarea.

Tratamentele de albire se pot realiza atât în cabinetul stomatologic cât și la domiciliu. Pentru a efectua tratamentul de albire la domiciliu se va consulta un medic stomatolog care va confecționa gutiere adaptate perfect dinților fiecărui pacient. Gutiere care se poartă pentru o perioadă de 6 până la 8 nopți. Tratamentul de albire în cabinet are loc într-o singură ședința, în cadrul căreia medicul folosește o lampă specială prin care activează gelul de albire. Gelul utilizat în cabinet este mult mai concentrat decât cel folosit în tratamentele de albire la domiciliu, astfel că într-o singură consultație se obțin rezultatele dorite.

Efectul unei albiri, realizate corect, la cabinet durează între 6 luni și 2 ani, în funcție de stilul de viață și regimul de igienă. Rezultatele albirii pot fi menținute prin folosirea kitului de mentenanță la domiciliu ce conține, printre alte produse, și o pastă de dinți specială.

După tratamentul de albire se recomandă evitarea alimentelor și băuturilor colorate, cel puțin 2-3 săptămâni, împreună cu o igienă cât mai bună și detartraj periodic.

Tarife estetică și cosmetică dentară

DenumireTarifLei / Euro
Albire profesionala cu Opalecence, acasa455lei
Albirea dintilor devitali /dinte80lei
Aplicare bijuterie dentara80lei
Albire profesionala cu Opalecence, in cabinet800lei
Albire profesionala in cabinet 1 arcada400lei
Albire profesionala in cabinet 1 dinte60lei
Albire profesionala cu lampa in cabinet (3 sedinte maxim)1150lei

Medici:

Articole de specialitate:

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH