Fațetele ceramice E-MAX – o soluție simplă pentru un zâmbet strălucitor

Fațetele ceramice sunt foițe subțiri din ceramică ce imită culoarea naturală a danturii. Acestea se aplică pe suprafața exterioară a dinților, având ca efect nu doar îmbunătățirea culorii dinților, ci și forma, mărimea sau lungimea acestora.

În funcție de nevoile pacienților, fațetele dentare ceramice pot fi mai extinse sau mai subțiri, potrivindu-se perfect pe forma dinților. Forma foițelor ceramice se obține prin presare sau prin frezare computerizată, având dimensiuni precise până la nivel de micron.

Fațetele dentare pot fi de 3 tipuri

Fațete dentare ceramice

au durabilitate crescută, sunt mai rezistente, au o stabilitate coloristică ridicată (nu se pătează) iar aspectul este similar dinților naturali.

Fațete dentare din compozit

au durabilitate mai scăzută decât cea a fațetelor dentare integral ceramice, acestea tind să se ciobească mai ușor și au durata de viață mai scurtă.

Fațete dentare din zirconiu

au rezistență mare la crăpare, însă transparența acestora nu imită pe deplin aspectul natural al dinților, fiind mai opace.

Fațetele dentare ceramice EMAX – pentru un zâmbet cu aspect natural

Fațetele dentare Emax sunt turnate în ceară și modelate pentru se plia perfect pe forma și structura dentară. Acestea sunt potrivite pentru persoanele cu spațieri interdentare sau pentru cei care au dinții ciobiți.

Ceramica de calitate superioară din care sunt fabricate fațetele Emax își păstrează culoarea intactă pentru o perioadă lungă de timp. Rezistența la șocuri fizice și mecanice le oferă durabilitate în timp, de aceea fațetele integral ceramice Emax rezistă până la 10 ani.

Designul subțire al fațetelor Emax permite aplicarea acestora pe aproape orice tip de dinte. În plus, pentru că stratul de ceramică nu este gros și nu încarcă excesiv dinții, acestea vor fi greu de diferențiat de dantura naturală.

Fațetele Emax permit păstrarea intactă a smalțului

În funcție de tipul de fațetă pe care îl alege pacientul, medicul stomatolog va fi nevoit să apeleze la șlefuirea smalțului dentar pentru aplicarea fațetelor.

Fațetele Emax permit cimentarea direct pe smalțul dentar, fără a fi nevoie de șlefuire. Astfel, dinții sunt păstrați intacți, fără a fi afectat stratul protector al acestora.

Poți avea un zâmbet perfect. Te așteptăm la ESdent pentru a alege împreună tipul de fațete potrivite zâmbetului tău. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH