Implant dentar Alpha Bio DFI – pentru un zâmbet sănătos și puternic
implant dentar alpha bio tec DFI

Implant dentar Alpha Bio DFI – pentru un zâmbet sănătos și puternic

Fiind unul dintre implanturile cu inserție ușoară, Alpha Bio DFI este o soluție sigură și durabilă ce le permite pacienților să-și recapete zâmbetele, într-un timp redus.

Ușor de controlat în timpul procedurii de inserție și cu o stabilitate ridicată, implantul dentar Alpha Bio DFI permite osteonomii minimizate. Astfel, trauma asupra mandibulei sau maxilarului este redusă, pierderea osoasă este minimă, iar timpul de recuperare după procedură este redus.

Ce este implantul dentar Alpha Bio DFI?

Alpha Bio DFI este un implant dentar de înaltă calitate realizat din tinaniu medical, un material puternic, durabil și cu o compatibilitate mare cu țesuturile umane.

Suprafața implantului este realizată prin complexul NanoTEC, care presupune realizarea unor sablări mari, gravate ulterior printr-un proces termic ce permite crearea unor micro-pori. După inserția implantului în suprafața osoasă, microporii absorb rapid proteinele din sânge și din plasmă, asigurând astfel osteogenarea rapidă. Totodată, Alpha Bio DFI are un grad ridicat de biocompatibilitate cu organismul uman, având o rată de succes a implantului maximizată.

Implantul este ușor de utilizat de către medicul stomatolog și are nevoie de un număr redus de instrumente pentru a fi introdus în suprafața osoasă. Traumele asupra osului și a gingiei sunt reduse, iar pacienții se pot întoarce la activitățile obișnuite într-un timp scurt.

Fiind un implant ce se osteogenează rapid, Alpha Bio DFI este recomandat în special pacienților ce prezintă duritate osoasă de grad I, II și III (adică de la cele mai dure oase până la oase cu fragilitate medie).

Când este recomandat implantul Alpha Bio DFI?

Pentru că este ușor de utilizat și montat, Alpha Bio DFI este potrivit pentru orice situație ce necesită un implant dentar:

  • Pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă
  • Pentru a înlocui molarii lipsă – de pe mandibulă sau maxilar
  • Pentru reconstrucția danturii în urma unor proceduri chirurgicale
  • Pentru situațiile în care distribuția verticală a osului este limitată

Programează o consultație stomatologică la una dintre clinicile ESdent Brașov pentru a decide împreună cu medicii noștri stomatologi ce soluție de implant ți se potrivește.

IMPORTANT • Programați consultația înainte de prezența în cabinet →Protocol de Siguranță

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH