implant dentar

Implantul dentar

Nu există nimic mai bun decât un dinte sănătos, dar, față de punți sau proteze parțiale, implantul dentar oferă confort pacientului, conservă țesutul osos și mucoasa, iar îngrijirea lor este mai facilă.

Implanturile dentare pot fi folosite pentru tratamentul mai multor feluri de edentații. Implanturile dentare pot înlocui un singur dinte, mai mulți dinți – într-o punte, toți dinții unei arcade – într-o punte totală sau pot oferi stabilitate unei proteze.
Implanturile dentare ajută medicii stomatologi să asigure o mai bună calitate a vieții pentru pacienții lor.
Tratamentul edentațiilor prin implanturi dentare este simplu, durabil și variabil. Există studii care au demonstrat că, atunci când igiena orală este foarte bună și tratamentul protetic este corect, implanturile dentare pot dura o viață. Coroanele dentare pe implanturi sunt estetice, arată și se simt ca și dinții naturali, iar funcționalitatea este aceeași ca a propriilor dinți.

Avantajele implanturilor:

• Naturalețe – datorită faptului că implanturile sunt “îngropate” în os, coroanele acoperitoare vor fi asemănătoare dinților naturali;
• Confort – nu trebuie să mai aveți grijă de protezele care pot aluneca în timp ce vorbiți sau mâncați;
• Nutriție sănătoasă – veți putea mânca mult mai bine cu implanturile dentare. Masticația cu proteze dentare poate fi uneori dificilă. Protezele maxilare vă acoperă palatul, ceeea ce duce la scăderea sensibilității gustative;
• Estetică și încredere – datorită faptului că implanturile par dinți naturali, veți uita ca ați avut dinți lipsă, felul în care vorbiți nu va fi afectat, ca în cazul protezelor.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH