Philips Zoom – dinți cu până la 6 nuanțe mai albi într-o oră petrecută la cabinet

Igiena dentară deficitară, alimentația, fumatul sau chiar unele medicamente, sunt doar câteva dintre cauzele afecțiunilor dentare și a îngălbenirii dinților. În acest sens, pacienții caută tot mai multe metode de albire.

Albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic este recomandată ca fiind cea mai eficientă, rapidă și sigură metodă de curățare a petelor nedorite și de a recâștiga un zâmbet plin de încredere.

Tratamentul de albire a dinților se realizează doar după ce toate aceste afecțiuni dentare precum infecții sau cavități sunt tratate și medicul stomatolog se asigură că dantura este suficient de sănătoasă.

Tehnologia avansată permite medicului stomatolog să ofere un tratament de albire rapid și eficient, iar rezultatul să fie vizibil imediat.

În marea majoritate a tratamentelor de albire dentară se folosesc, în general, acelasi tip de substanțe: peroxidul de carbamidă, perboratul de sodiu si peroxidul de hidrogen, cu diferențele particulare ale fiecărui tratament sau pacient în parte. Multe geluri acționează și fără stimulare externă dar, prin utilizarea lămpii de albire, se accelerează și optimizează procesul chimic și se ajunge la rezultate spectaculoase mai rapid și fără efecte secundare.

Lampa albire Philips ZOOM – rezultate rapide, fără efecte secundare

Unul dintre cele mai recomandate tratamente de albire, în rândul pacienților, la nivel mondial, este albirea dentară cu lampa ZOOM, de la Philips. Procedura este una simplificată, dar extrem de eficientă.

În primul pas, medicul stomatolog îți va pregăti cavitatea bucală pentru albire aplicându-ți pe dinți un strat de gel de albire avansată. Gelul de albire aplicat pe dantură este activat cu ajutorul lămpii ZOOM, în 4 cicluri de 15 minute, pentru o accelerare a procesului de albire. Astfel se asigură un control optim asupra efectelor tratamentului și orice sensibilitate sau iritare a gingiilor. La sfârșitul tratamentului, medicul stomatolog îți va aplica un gel post-tratament pentru a proteja smalțul și a reduce sensibilitatea. După o singură sesiune de aproximativ o oră, se ajunge la rezultate de până la 6 nuanțe mai alb.

Pentru o eficiență optimă, pachetul de albire profesională include un detartraj și un periaj profesional.

lampa-albire-transparency

Beneficii

  • Tratament rapid și ușor
  • Rezultate imediate
  • Până la 6 nuanțe mai alb
  • Fără efecte secundare și disconfort minim
  • Cel mai avansat tratament de albire a dinților

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH