Profilaxie dentară

Profilaxie dentară

Profilaxia dentară este parte integrantă a unor servicii stomatologice complete. Este prima etapă și ar trebui să înceapă, prin educație și chiar îngrijire profesională, de la vârste fragede.

O alimentație bogată în zaharuri sau carbohidrati, stilul de viată sau predispoziția genetică, combinate cu o igienă dentară precară pot fi factori ce afectează direct sănătatea și strălucirea danturii, cu efecte precum cariile sau bolile parodontale. Tratarea complicațiilor ce apar odată cu unele afecțiuni dentare poate fi mult mai costisitoare decât prevenția acestora.

Sună-ne acum pentru o programare!

0
CLINICI MODERNE în Brașov
0
MEDICI STOMATOLOGI
0
ANI de EXPERIENŢĂ
0
de PACIENȚI TRATAȚI

Metode de prevenție și profilaxie

  • detartraj, curățare profesională, tratament antiinflamator, fluorizare
  • detectarea plăcii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placă
  • sigilarea șanturilor și a fosetelor

O igienă orală realizată corect este primul pas pentru o dantură sănătoasă. Astfel, medicii stomatologi de la ESdent se asigură ca pacientul primește la fiecare consultație îndrumările necesare pentru conștientizarea necesității unei igiene orale adecvate.

Detartrajul îndepartează placa bacteriană și depozitele de tartru cu ajutorul ultrasunetelor și a altor metode de tratament specifice, lăsând suprafața curată și netedă. Cu toate că igiena zilnică este o etapă esențială pentru sănătatea dinților, un periaj profesional realizat în clinica stomatologică este un avantaj al îngrijirii dentare, care nu poate fi înlocuit de metodele pe care le avem la dispoziție acasă. Totodată, sistemul Prophy-jet este o altă metodă de curățare a dinților, mai puțin abrazivă, ce îndepărtează rapid eventuale colorări sau placă bacteriană, folosind aer sub presiune cu particule de bicarbonat de sodiu.

Recomandăm controlul stomatologic periodic, de cel puțin două ori pe an, în cadrul căruia medicii specialiști constată starea generală de sănătate a dinților și a gingiilor și identifică problemele dentare, recomandând începerea unui tratament în faza incipientă a afecțiunii.

profilaxie_dentara

Soluțiile de profilaxie dentară sunt diverse și ar trebui să înceapă încă de la vârste fragede.

Vă așteptăm la un consult stomatologic pentru a decide împreună cea mai bună soluție pentru un zâmbet sănătos.

Listă completă de tarife stomatologice:

CategorieDenumireTarifLei / Euro
Estetica si cosmetica dentaraAlbire profesionala in cabinet 1 dinte100lei
Estetica si cosmetica dentaraAlbire profesionala cu Opalecence, acasa640lei
Estetica si cosmetica dentaraAlbirea dintilor devitali /dinte105lei
Estetica si cosmetica dentaraPachet albire profesională cu lampa Philips ZOOM1500lei
Estetica si cosmetica dentaraAplicare bijuterie dentara din cristal Swarovski250lei

Medici:

Articole de specialitate:

IMPORTANT • În perioada 24-26 mai clinica Esdent Carpaților este închisa pentru lucrări de mentenanță. Pentru urgențe sau programări, vă așteptăm la clinica Esdent Calea București • Vineri 08:00-21:00 - Sâmbătă 8:00-21:00 -Duminică 08:00-16:00.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH