Implantologie dentară Brașov - ESdent - Zâmbește cu încredere

Implantologie

Implantologie

Implanturile dentare sunt soluții stomatologice ce înlocuiesc unul sau mai multi dinți, cu rezultate estetice și funcționale foarte apropiate de o dentiție naturală.

Decizia de a recurge la serviciile de implantologie este un pas important și complex pentru orice pacient, care poate fi însă simplificat de către medicul stomatolog. Este o intervenție minim invazivă, optimizată prin tehnologie și proceduri moderne.

Sună-ne acum pentru o programare!

Funcțional și estetic

Funcționează și arată identic cu dintele natural

98% rată de succes

Risc de respingere foarte mic la persoanele sănătoase

Planificare digitală

Rezultate sigure cu ajutorul tehnologiei avansate

Rezultate de durată

Un implant bine efectuat rezistă chiar și peste 20 ani

Ce este reabilitarea orală pe bază de implanturi?

Implantul dentar este un șurub mic, realizat din titan sau zirconiu, cu puritate înaltă, care înlocuiește rădăcina dintelui lipsă.

Acesta se inserează în osul maxilarului, prin intervenție chirugicală, fără durere. Inserția se face după vindecarea zonei de extracție sau, în multe cazuri, chiar imediat după extracție. Procedura nu durează foarte mult și este minim invazivă.

După acest prim pas urmează o perioadă de osteointegrare, care variază între 2 și 6 luni. La sfârșitul procesului de osteointegrare se intervine pentru atașarea bontului protetic, deasupra căruia se amplasează coroana definitivă ce va înlocui dintele sau dinții lipsă.

Pașii unui implant dentar

Există câțiva pași esențiali care trebuie parcurși în majoritatea procedurilor de inserție a unui implant dentar. Toate aceste etape sunt proceduri stomatologice cu un disconfort minim, fără durere, după cum ne spun și pacienții.

Consultația de specialitate

Oferă pacientului oportunitatea de a afla un diagnostic exact și de a discuta cu medicul specialist opțiunile pe care le are. Medicul va efectua câteva investigații de specialitate, inclusiv radiografii panoramice sau computer-tomograf, pentru a analiza densitatea osoasă și poziționarea rădăcinilor. Apoi se va stabili un plan de tratament, incluzând și planificarea de implant ghidat digital, care va simula, cu date precise și o predictibilitate mărită următoarele etape, de la inserare până la plasarea lucrării dentare definitive. În funcție de necesitățile pacientului se pot propune analizele medicale de sânge sau alte investigații.

Inserarea implantului

Se va efectua o anestezie locală / inhalosedare, urmată de intervenția chirurgicală, ghidată digital.

În prima parte a procedurii se asanează total cavitatea bucală și se efectuează extracțiile necesare. Apoi, se inserează implantul în os, dacă este cazul cu o procedură de adiție osoasă. Timpul necesar intervenției depinde de complexitatea cazului.

În următoarele 24 de ore, se va realiza lucrarea dentară provizorie, cu dinți ficși, care va fi atașată pacientului imediat. Până la următoarea etapă, pacientul are un implant perfect funcțional, neafectând în niciun fel activitatea socio-profesională de zi cu zi.

Plasarea lucrării dentare definitive

După perioada de osteointegrare a implantului cu osul (care variază de la 2 la 6 luni), pacientul revine la cabinetul stomatologic pentru înlocuirea cu lucrarea dentară definitivă (porțelan, zirconiu, ceramică).

Planificare digitală pentru rezultate excepționale

Tehnologiile de ultimă generație permit medicului stomatolog să măsoare cu precizie densitatea osoasă, distanțele, dimensiunile relevante și să aprecieze corect traiectoria, înclinația, adâncimea sau înălțimea implantului.

Astfel, implantologia ghidată cu tehnologie digitală oferă medicului posibilitatea să ajungă la rezultate sigure, simulate și planificate încă dinainte de începerea tratamentului propriu-zis.

Aportul adus de tehnologia de ultimă generație oferită de computerul CBCT și tehnologia CAD/ CAM este esențial în efectuarea de ghiduri chirurgicale digitale.

Avantajele implantologiei ghidate digital, pentru pacient:

Procedură rapidă, de la planificare până la implementare

Rată mărită de integrare și biocompabilitate

Estetică naturală

Siguranță și predictibilitate în planificare și rezultat

Nu este afectat nici nervul și nici dinții învecinați

Perioadă de traumă considerabil redusă

Implanturi dentare la ESdent

Oferim pacienților noștri servicii de implantologie cu impact imediat și profund în viața lor. Chirurgia ghidată digital, radiologia 3D și dispozitivele specializate sunt elemente folosite zilnic în cabinetul stomatologic, permițând specialiștilor în implantologie să ofere un tratament precis și eficient.

Un zâmbet sănătos și plin de încredere provoacă schimbări majore asupra respectului de sine și în calitatea vieții de zi cu zi. Parteneriatul direct cu producătorul de implanturi Megagen ne oferă soluțiile necesare pentru majoritatea cazurilor întâlnite la pacienți.

Cel mai nou model de implant Megagen

Implantul AnyRidge de la Megagen, confecționat din aliaj de titan cu puritate înaltă, introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Acesta este soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care se va introduce implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Tehnologia implantului AnyRidge:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

conexiuni interne de tip hexagonal

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

Implant Megagen AnyOne

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului AnyOne:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Conceptul All-on-4

Sistem inovativ, care și-a dovedit deja fiabilitatea în timp, conceptul All-on-4 poate fi aplicat implanturilor Megagen.

Pentru pacienții cu edentație totală sau parțială, care suferă de parodontoză, cu afecțiuni cronice sau când stilul de viața al pacientului necesită o restaurare dentară rapidă, All-on-4 poate fi răspunsul perfect. Conceptul presupune o reabilitare protetică fixă pentru o arcadă edentată complet, cu doar 4 implanturi – o soluție rapidă, minim invazivă.

Implant NobelReplace CC

NobelReplace CC (conical connection) este realizat de Nobel Biocare, unul dintre cei mai renumiți producători de implanturi, cu peste 65 de ani de experiență și produse distribuite în 80 de țări.  

Corpul implanturilor conice NobelReplace CC oferă o soluție de încredere pentru o gamă largă de cazuri și o flexibilitate suplimentară atunci când structurile anatomice critice limitează spațiul de intervenție. 

Cu o estetică superioară, NobelReplace CC asigură, prin conceptul integrat platform-shifting, o zonă dedicată pentru dezvoltarea țesutului moale. Acest concept prezintă avantajul unui volum mărit de țesut moale și asigură astfel un implant cu aspect natural.  De asemenea, forma implantului imită conturul rădăcinii, ceea ce conferă stabilitate mărită pentru toate tipurile de os. 

Tehnologia implantului NobelReplace CC:

integrare perfectă, substituind rădăcina dentară extrasă

intervenție chirurgicală minim invazivă, cu o inserare rapidă

versatil și flexibil, oferă posibilitatea ajustării poziționării implantului în timpul inserării, pentru rezultate optime

conexiunea internă conică oferă o etanșare precisă și rezistență mecanică mare

un sistem complet: combină corpul de implant cu conexiunea conică etanșă

stabilitate primară chiar și în cele mai dificile cazuri

implanturile NobelReplace oferă un aspect estetic 100% natural

producător de implanturi cu tradiție și experiență, care oferă siguranța unor rezultate testate în timp

osteointegrare asigurată de tehnologia avansată TiUnite, oferind o stabilitate mărită în timpul etapei de vindecare și formare osoasă accelerată

Implant Alpha Bio DFI

Producătorul Alpha Bio TEC dezvoltă implanturi dentare, părți protetice și instrumentar stomatologic de peste 30 de ani. 

Un aspect important al implanturilor de la Alpha Bio TEC este simplitatea procedurilor de inserare, medicul chirurg având nevoie de un număr restrâns de instrumente. Prin folosirea protezelor cu hexagon intern pentru bontul protetic se permite o inserare simplificată, mărind astfel rata de vindecare și stabilitatea implantului. 

Modelul de implant Alpha Bio DFI este un implant ideal pentru osul de duritate II și III, dar este potrivit și pentru celelalte tipuri de os. Permite osteotomii minimalizate, rezultând în traumă redusă și pierdere minimă de masă osoasă. 

Tehnologia implantului Alpha Bio DFI:

soluție implantologică cu aplicabilitate pentru cazuistică diversă

inserare rapidă și facilă datorită unui sistem de protezare cu hexagon intern

dezvoltare rapidă a volumului osos după contactul cu implanturile

rezistent și durabil, este creat din Titan (Ti-6AI-4V ELI Titanium)

stabilitate crescută, cu presiune scăzută pe os

perioada de vindecare micșorată

predictibilitate foarte bună, cu o rată de succes maximizată

Implant Megagen AnyRidge

Cel mai nou model de implant Megagen

Implantul AnyRidge de la Megagen, confecționat din aliaj de titan cu puritate înaltă, introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Acesta este soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care se va introduce implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Tehnologia implantului AnyRidge:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

conexiuni interne de tip hexagonal

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

Implant Megagen AnyOne

Implant Megagen AnyOne

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului AnyOne:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Conceptul All-on-4

Conceptul All-on-4

Sistem inovativ, care și-a dovedit deja fiabilitatea în timp, conceptul All-on-4 poate fi aplicat implanturilor Megagen.

Pentru pacienții cu edentație totală sau parțială, care suferă de parodontoză, cu afecțiuni cronice sau când stilul de viața al pacientului necesită o restaurare dentară rapidă, All-on-4 poate fi răspunsul perfect. Conceptul presupune o reabilitare protetică fixă pentru o arcadă edentată complet, cu doar 4 implanturi – o soluție rapidă, minim invazivă.

Implant NobelReplace CC

Implant NobelReplace CC

NobelReplace CC (conical connection) este realizat de Nobel Biocare, unul dintre cei mai renumiți producători de implanturi, cu peste 65 de ani de experiență și produse distribuite în 80 de țări.  

Corpul implanturilor conice NobelReplace CC oferă o soluție de încredere pentru o gamă largă de cazuri și o flexibilitate suplimentară atunci când structurile anatomice critice limitează spațiul de intervenție. 

Cu o estetică superioară, NobelReplace CC asigură, prin conceptul integrat platform-shifting, o zonă dedicată pentru dezvoltarea țesutului moale. Acest concept prezintă avantajul unui volum mărit de țesut moale și asigură astfel un implant cu aspect natural.  De asemenea, forma implantului imită conturul rădăcinii, ceea ce conferă stabilitate mărită pentru toate tipurile de os. 

Tehnologia implantului NobelReplace CC:

integrare perfectă, substituind rădăcina dentară extrasă

intervenție chirurgicală minim invazivă, cu o inserare rapidă

versatil și flexibil, oferă posibilitatea ajustării poziționării implantului în timpul inserării, pentru rezultate optime

conexiunea internă conică oferă o etanșare precisă și rezistență mecanică mare

un sistem complet: combină corpul de implant cu conexiunea conică etanșă

stabilitate primară chiar și în cele mai dificile cazuri

implanturile NobelReplace oferă un aspect estetic 100% natural

producător de implanturi cu tradiție și experiență, care oferă siguranța unor rezultate testate în timp

osteointegrare asigurată de tehnologia avansată TiUnite, oferind o stabilitate mărită în timpul etapei de vindecare și formare osoasă accelerată

Implant Alpha Bio DFI

Implant Alpha Bio DFI

Producătorul Alpha Bio TEC dezvoltă implanturi dentare, părți protetice și instrumentar stomatologic de peste 30 de ani. 

Un aspect important al implanturilor de la Alpha Bio TEC este simplitatea procedurilor de inserare, medicul chirurg având nevoie de un număr restrâns de instrumente. Prin folosirea protezelor cu hexagon intern pentru bontul protetic se permite o inserare simplificată, mărind astfel rata de vindecare și stabilitatea implantului. 

Modelul de implant Alpha Bio DFI este un implant ideal pentru osul de duritate II și III, dar este potrivit și pentru celelalte tipuri de os. Permite osteotomii minimalizate, rezultând în traumă redusă și pierdere minimă de masă osoasă. 

Tehnologia implantului Alpha Bio DFI:

soluție implantologică cu aplicabilitate pentru cazuistică diversă

inserare rapidă și facilă datorită unui sistem de protezare cu hexagon intern

dezvoltare rapidă a volumului osos după contactul cu implanturile

rezistent și durabil, este creat din Titan (Ti-6AI-4V ELI Titanium)

stabilitate crescută, cu presiune scăzută pe os

perioada de vindecare micșorată

predictibilitate foarte bună, cu o rată de succes maximizată

Întrebări frecvente despre implanturile dentare:

1. Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este un șurub mic, de obicei din titan, care servește ca înlocuitor al rădăcinii dintelui. Un conector, sau bont, este așezat pe partea superioară a șurubului, care îl conectează la dintele de înlocuire. În cele din urmă, o coroană (dinte de înlocuire) este personalizată pentru a se potrivi cu dinții naturali, completând implantul dentar.

2. De ce atât de mulți oameni preferă implanturile dentare?

Implanturile dentare reprezintă cea mai naturală formă de înlocuire a dinților lipsă. Spre deosebire de alte opțiuni de înlocuire a dinților, implanturile dentare nu alunecă și nu incomodează atunci când vorbiți, râdeți sau mâncați. În plus, implanturile ajută la păstrarea sănătății maxilarului, astfel încât structura facială să rămână intactă.

3. Cât costă implanturile dentare?

Fiecare pacient este unic și fiecare tratament este personalizat, astfel încât atât costurile, cât și numărul de programări necesare și procedurile efectuate, vor varia în funcție de nevoile fiecărui pacient. Vă recomandăm să consultați  un specialist în implant dentar ESdent care poate efectua o examinare completă și poate evalua diagnosticul necesar pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament.

4. Cât durează înlocuirea dinților cu ajutorul implanturilor dentare?

După efectuarea diagnosticului, medicul specialist vă va oferi un plan de tratament care să includă timpul estimat pentru finalizarea procesului și costurile aferente. Durata totală a tratamentului depinde de nevoile dumneavoastră stomatologice, de istoricul medical și stomatologic, de starea de sănătate a osului suport din maxilar și de tehnica și materialele care vor fi utilizate. Această perioadă de timp poate varia, de la câteva luni la mai mult de un an, pentru condiții mai complexe.

5. Este dureroasă procedura de plasare a implanturilor?

Cu tehnicile de sedare disponibile în momentul tratamentului și instrucțiuni utile pentru îngrijirea post-operatorie la domiciliu, majoritatea pacienților declară că se simt mai bine decât anticipaseră. Adesea, în urma intervenției de inserare a implantului activitățile zilnice se pot relua chiar de a doua zi. Deși poate să apară un anumit nivel de disconfort, acesta durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.

6. Cum se îngrijesc implanturile dentare?

Îngrijirea dinților restaurați cu implanturi dentare necesită aceeași pași ca și îngrijirea dinților naturali: utilizare perie și ață dentară, și vizite la medicul stomatolog pentru control regulat. După inserarea implanturilor se recomandă întreruperea fumatului. Îngrijite corespunzător implanturile dentare au o durată de viață câțiva zeci de ani.

0
CLINICI MODERNE în Brașov
0
MEDICI STOMATOLOGI
0
ANI de EXPERIENŢĂ
0
de PACIENȚI TRATAȚI

Listă completă de tarife stomatologice:

CategorieDenumireTarifLei / Euro
Tratamentul paradontitelor apicaleTratamentul Parodontitei apicale acute prin drenaj endo90lei
Tratamentul paradontitelor apicaleTratamentul Parodontitei apicale acute prin drenaj endo +incizie mucoperiostala + osteotomie transmaxilara85lei
Tratamentul paradontitelor apicaleAplicare pasta TM (tetraciclina si metronidazol)25lei
Tratamentul paradontitelor apicaleAplicare ciment parodontal25lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAnestezie cu infiltratie30lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie de dinti sau resturi de dinti monoradiculari (include o anestezie)100lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie de dinti sau resturi de dinti pluriradiculari (include o anestezie)110lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie chirurgicala cu alveolo-plastica (include o anestezie)100lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie chirurgicala cu alveolotomie (include o anestezie)100lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie molar de minte170-230lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie dinti temporari (copii)55lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie dinti parodontotici75lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj alveolar (dupa extractie)25lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare de Gelaspa10lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare Alveopast10lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare Neocones15lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareTratamentul pericoronaritelor cu decapusonare (fara anestezie)65lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareSutura plagilor buco-maxilo-faciale25lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImobilizare de urgenta a luxatiilor dentare/dinte35lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRezectie apicala pentru dinti frontali300lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRezectie apicala pentru dinti laterali350lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOdontectomie400lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRegularizare creasta osoasa170lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAditie osoasa cu os artificial (materialul inclus)260euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareReducerea luxatiilor A.T.M.10lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Any Ridge Sistem Megagen2650lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Any One Sistem Megagen2450lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana provizorie pe implant Megagen350lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj alveolita (aplicare de neocones)45lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareScos fire dupa extractie30lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareDecapisonare molar minte120lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRadiografii retroalveolare digitale (prima)20lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRadiografii retroalveolare digitale (de control)15lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareFrenectomie115lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivectomie65lei
Tratamente chirurgicale buco-dentarePansament hemostatic15lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivoplastie – 1 dinte155lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivoplastie cu grefa recoltata300lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie cu lambou205lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie chistectomie complexitate mica 1-2 dinti300lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie chistectomie complexitate mare 1-2 dinti500lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj subgingival in camp deschis ( nu include aditia osoasa) – 1dinte100lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie reimplantare dinte310lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareSinus lift deschis + aditie osoasa565euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareSinus lift inchis complexitate mica70euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareSinus lift inchis complexitate crescuta120euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoronita provizorie pe implant210lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Meisinger-DenTi Sysem500euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana metalo-ceramica pe implant Meisinger-DenTi System285euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareMaterial consumabil microchirurgie100lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGhid chirurgical600lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareLucrare finala pe implant cu garnitura compozit4500lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana de zirconiu full-contur insurubata pe implant1200lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareLucrare provizorie + Piese protetice/pret max.4000lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareLucrare finală pe implant cu garnitură de acrilat3000lei
Tratamente proteticeProteza acrilica partiala1350lei
Tratamente proteticeProteza acrilica totala1550lei
Tratamente proteticeProteza scheletata1950lei
Tratamente proteticeProteza scheletata cu sisteme speciale2500lei
Tratamente proteticeReparatie simpla proteza acrilica200lei
Tratamente proteticeReconstituire coroana radiculara crom-cobalt250lei
Tratamente proteticeReconstituire coroana radiculara zirconiu380lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica semifizionomica480lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica semifizionomica Laser Melting550lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica total fizionomica580lei
Tratamente proteticeCoroana ceramica pe Zirconiu1400lei
Tratamente proteticeCoroana zirconiu total fizionomic full contur925lei
Tratamente proteticeGutiere pt. albit dintii sau pt. bruxism (set)420lei
Tratamente proteticeCoroana temporara laborator/element180lei
Tratamente proteticeReparatie fatete lucrari cu material compozit125lei
Tratamente proteticeCimentare cu ciment glassionomer30lei
Tratamente proteticeIndepartarea unei coroane45lei
Tratamente proteticeRebazare proteza acrilica230lei
Tratamente proteticeProteza injectata2100lei
Tratamente proteticeCoroana metalica170lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-acrilica205lei
Tratamente proteticeProteza Kemenny350lei
Tratamente proteticeInlocuire dinte proteza175lei
Tratamente proteticeGutiere pt. albit dintii sau pt. bruxism (1 arcada)210lei
Tratamente proteticeProteza Kemenny mai mult de 3 dinti450lei
Tratamente proteticeBonturi sticla1020lei
Tratamente proteticeReparatie/adaugare croset in proteza175lei
Tratamente proteticeCulise proteza/buc450lei
Tratamente proteticeInterlock proteza/buc175lei
Tratamente proteticeCapse proteza/buc340lei
Tratamente proteticeCapse proteza acrilica totala/buc500lei
Tratamente proteticeProteza implant pe capse1135euro
Tratamente proteticeProteza implant bara dollder1135euro
Tratamente proteticeCroset proteza scheletata225lei
Tratamente proteticeRetus/adaptare proteza30lei
Tratamente proteticeCoroana provizorie (Scutan)30lei
Tratamente proteticePivot parapulpar50lei
Tratamente proteticeCapse pe implant800lei
Tratamente proteticeCimentare provizorie15lei
Tratamente proteticeGarnitura proteza scheletata60lei
Tratamente proteticeCroset proteza175lei
Tratamente proteticePlasa proteza partiala175lei
Tratamente proteticeCape de verificare60lei
Tratamente proteticeArmatura proteza425lei
Tratamente proteticeGingie falsa60lei
Tratamente proteticePinten ocluzal lucrare fixa155lei
Tratamente proteticeElement metalo-ceramica pe metal sintetizat375lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica insurubata pe bont calcinabil1475lei
Tratamente proteticeCoroana Weisser zirconiu1050lei
Tratamente proteticeLingura individuala150lei
Tratamente proteticeLucrare totala metalo- ceramica pe 4 implanturi (chrom-nickel)11600lei
Tratamente proteticeLucrare totala pe 4 implanturi zirconiu full contur pe carcasa de titan13200lei
Tratamente proteticeLucrare totala pe 4 implanturi zirconiu full contur pe carcasa BIOHPP15150lei
Tratamente proteticeInlocuire garnitura capsa pe implant110lei
Tratamente proteticeInlocuire holder garnitura capsa pe implant100lei
ChirurgieConsultatie chirurgie-implantologie100lei
ChirurgieAditie osoasa cu os autolog (include si recoltarea)2085lei
ChirurgieSinus lifting extern (include materialele)2470lei
ChirurgieMembrana resorbabila1000lei
ChirurgieOs artificial de bovina 0.5 gr.570lei
ChirurgieOs artificial de bovina 1gr.1050lei
ChirurgieAditie osoasa cu os artificial (nu include materialele)695lei
ChirurgieSinus lifting intern (include materialele)925lei
ChirurgieRegularizare creasta155lei
ChirurgieAditie osoasa HYPRO OSS @IT 0.5 gr205lei
ChirurgieMembrana Titan I-Gen550lei
ChirurgieBio-Oss (0.25-1mm) 1g1000lei
ChirurgieBio-Oss (0.25-1mm) 0.5g550lei
ChirurgieGingie falsa pe implant120lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Alpha Bio DFI485euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana Bruxzir insurubat pe implant NobelReplace CC 2800lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana Bruxzir insurubat pe implant Alpha Bio DFI250euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana Bruxzir insurubat pe implant Megagen 1400lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant NobelReplace CC3950lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAll on 4 AnyOne9650lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAll on 4 AnyRidge10000lei

Medici:

Articole de specialitate:

IMPORTANT • Programați consultația înainte de prezența în cabinet →Protocol de Siguranță

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH