Implantologie

There is nothing to show here!
Slider with alias stomatologie-generala-1 not found.

Implantologie

Implanturile dentare sunt soluții stomatologice ce înlocuiesc unul sau mai multi dinți, cu rezultate estetice și funcționale foarte apropiate de o dentiție naturală.

Decizia de a recurge la serviciile de implantologie este un pas important și complex pentru orice pacient, care poate fi însă simplificat de către medicul stomatolog. Este o intervenție minim invazivă, optimizată prin tehnologie și proceduri moderne.

Implant dentar Straumann Bone Line Roxolid SLActive

Sună-ne acum pentru o programare!

Funcțional și estetic

Funcționează și arată identic cu dintele natural

98% rată de succes

Risc de respingere foarte mic la persoanele sănătoase

Planificare digitală

Rezultate sigure cu ajutorul tehnologiei avansate

Rezultate de durată

Un implant bine efectuat rezistă chiar și peste 20 ani

Ce este reabilitarea orală pe bază de implanturi?

Implantul dentar este un șurub mic, realizat din titan sau zirconiu, cu puritate înaltă, care înlocuiește rădăcina dintelui lipsă.

Acesta se inserează în osul maxilarului, prin intervenție chirugicală, fără durere. Inserția se face după vindecarea zonei de extracție sau, în multe cazuri, chiar imediat după extracție. Procedura nu durează foarte mult și este minim invazivă.

După acest prim pas urmează o perioadă de osteointegrare, care variază între 2 și 6 luni. La sfârșitul procesului de osteointegrare se intervine pentru atașarea bontului protetic, deasupra căruia se amplasează coroana definitivă ce va înlocui dintele sau dinții lipsă.

Pașii unui implant dentar

Există câțiva pași esențiali care trebuie parcurși în majoritatea procedurilor de inserție a unui implant dentar. Toate aceste etape sunt proceduri stomatologice cu un disconfort minim, fără durere, după cum ne spun și pacienții.

Oferă pacientului oportunitatea de a afla un diagnostic exact și de a discuta cu medicul specialist opțiunile pe care le are. Medicul va efectua câteva investigații de specialitate, inclusiv radiografii panoramice sau computer-tomograf, pentru a analiza densitatea osoasă și poziționarea rădăcinilor. Apoi se va stabili un plan de tratament, incluzând și planificarea de implant ghidat digital, care va simula, cu date precise și o predictibilitate mărită următoarele etape, de la inserare până la plasarea lucrării dentare definitive. În funcție de necesitățile pacientului se pot propune analizele medicale de sânge sau alte investigații.

Se va efectua o anestezie locală / inhalosedare, urmată de intervenția chirurgicală, ghidată digital.

În prima parte a procedurii se asanează total cavitatea bucală și se efectuează extracțiile necesare. Apoi, se inserează implantul în os, dacă este cazul cu o procedură de adiție osoasă. Timpul necesar intervenției depinde de complexitatea cazului.

În următoarele 24 de ore, se va realiza lucrarea dentară provizorie, cu dinți ficși, care va fi atașată pacientului imediat. Până la următoarea etapă, pacientul are un implant perfect funcțional, neafectând în niciun fel activitatea socio-profesională de zi cu zi.

După perioada de osteointegrare a implantului cu osul (care variază de la 2 la 6 luni), pacientul revine la cabinetul stomatologic pentru înlocuirea cu lucrarea dentară definitivă (porțelan, zirconiu, ceramică).

Planificare digitală pentru rezultate excepționale

Tehnologiile de ultimă generație permit medicului stomatolog să măsoare cu precizie densitatea osoasă, distanțele, dimensiunile relevante și să aprecieze corect traiectoria, înclinația, adâncimea sau înălțimea implantului.

Astfel, implantologia ghidată cu tehnologie digitală oferă medicului posibilitatea să ajungă la rezultate sigure, simulate și planificate încă dinainte de începerea tratamentului propriu-zis.

Aportul adus de tehnologia de ultimă generație oferită de computerul CBCT și tehnologia CAD/ CAM este esențial în efectuarea de ghiduri chirurgicale digitale.

Avantajele implantologiei ghidate digital, pentru pacient:

Procedură rapidă, de la planificare până la implementare

Rată mărită de integrare și biocompabilitate

Estetică naturală

Siguranță și predictibilitate în planificare și rezultat

Nu este afectat nici nervul și nici dinții învecinați

Perioadă de traumă considerabil redusă

Implanturi dentare la esdent

Oferim pacienților noștri servicii de implantologie cu impact imediat și profund în viața lor. Chirurgia ghidată digital, radiologia 3D și dispozitivele specializate sunt elemente folosite zilnic în cabinetul stomatologic, permițând specialiștilor în implantologie să ofere un tratament precis și eficient.

Un zâmbet sănătos și plin de încredere provoacă schimbări majore asupra respectului de sine și în calitatea vieții de zi cu zi. Parteneriatul direct cu producătorul de implanturi Megagen ne oferă soluțiile necesare pentru majoritatea cazurilor întâlnite la pacienți.

Implant Straumann® Tissue Level

Proiectate pentru intervenții chirurgicale într-o singură etapă pentru a simplifica manipularea și a reduce complexitatea tratamentului. Această linie de implant trece dincolo de conservarea osoasă – păstrează sănătatea peri-implantară.

Favorizează o recuperare mult mai rapidă, disconfort postoperator minim și un timp redus pentru integrare, oferind posibilitatea de a realiza și fixa mult mai repede lucrările protetice finale.

Implanturile Straumann® Tissue Level cu suprafață SLA® au prezentat cel mai mic risc relativ pentru apariția peri-implantitei după 9 ani, într-un studiu clinic amplu independent. Cu peste 40 de ani de inovație și performanțe clinice deosebite, acesta este, în prezent, unul dintre cele mai bune sisteme de implanturi documentate de pe piață.

Implant_Straumann_Tissue_Level_Esdent

Tehnologia implantului Straumann Tissue Level:

rezistență mecanică mai mare comparativ cu titanul, datorată aliajului de înaltă performanță Roxolid®

intervenție minim invazivă, cu vindecare rapidă și disconfort redus pentru pacient

Bone Control Design® - sistem ce imită anatomia naturală și maximizează conservarea osului crestal

stabilitate primară ridicată chiar și în cele mai dificile cazuri

implanturile Straumann Tissue Level oferă rezultate estetice excepționale, foarte apropiate de dentiția naturală

producător de implanturi cu tradiție și experiență, care oferă siguranța unor rezultate testate în timp

osteointegrare accelerată și predictibilitate ridicată asigurată de tehnologia SLActive®

Implant Straumann BLX Roxolid SLActive

Implantul dentar – Straumann BLX (Bone Level eXtreme) este un implant dentar premium de înaltă calitate, special conceput pentru a obține o stabilitate primară foarte ridicată, fapt ce îl indică pentru inserarea imediat după extracții dentare și încărcarea sa rapidă cu o lucrare protetică provizorie.

Relieful inovator al implantului conic BLX face implantarea mai ușoară, mai puțin traumatică și mai precisă. Structura spirelor cu o formă specială ajută la salvarea resurselor biologice, iar în unele cazuri clinice acest lucru reduce numărul de proceduri invazive.

Aceste implanturi sunt echipate cu o nouă conexiune protetică – TorcFit™, care combină flexibilitatea, rezistența și permite realizarea lucrării protetice sub-contur, cu un aspect estetic aproape de cel natural.

Compactarea osoasă aduce cu sine o stabilitate primară mult mai mare a implantului, chiar și în os de consistență redusă, ceea ce face din BLX implantul ideal pentru tratamentul cu încărcare imediată sau rapidă.

Implant Straumann Brasov Esdent

Tehnologia Straumann BLX Roxolid SLActive

au fost dezvoltate pentru o gamă largă de cazuri clinice speciale. Având o integrare bună și în tratamente dificile, atunci când densitate osoasă este redusă

permit plasarea lucrării protetice provizorie la foarte scurt timp (1-3 zile) de la inserarea implanturilor

permite crearea lucrării protetice sub-contur, oferind „dintelui restaurat” un aspect estetic apropiat de cel natural

este mult mai puțin traumatizant și oferă o mai mare precizie la implantare

integrare rapidă cu osul, doar 3-4 săptămâni sunt suficiente pentru ca implantul să fuzioneze complet cu țesutul osos

Implant Straumann Pure Ceramic

Implanturile ceramice Straumann® PURE sunt soluția optimă pentru a combina fiabilitatea, randamentul estetic ridicat și biocompatibilitatea maximă.

Albul natural PURE al acestui sistem de implant oferă încredere pacienților, chiar și în cele mai deosebite situații, când după mulți ani de utilizare, din motive independente de procedura de inserare a implantului dentar poate interveni retracția gingivală. În aceste situații gingia își va păstra culoarea rozalie naturală, fără a exista riscul de apariție a unor colorații gri. Acest beneficiu al implanturilor Straumann PURE Ceramic îl recomandă pentru tratarea dinților frontali.

Straumann a lansat sistemul de implaturi PURE Ceramic în urma a 12 ani de cercetare, realizare de studii clinice și dezvoltare continuă, astfel încât să asigure standarde de calitate premium.

Tehnologia Straumann Pure Ceramic

protocoale de tratament flexibile, planificare digitală prechirurgicală a implantului și chirurgie ghidată

ceramică de zirconiu cu performanță ridicată, 100% testată

având o culoare perfect albă, permite menținerea aspectului estetic impecabil, chiar și când sunt retracții gingivale

suprafață ZLA® cu caracteristici revoluționare de osteointegrare

Cel mai nou model de implant Megagen

Implantul AnyRidge de la Megagen, confecționat din aliaj de titan cu puritate înaltă, introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Acesta este soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care se va introduce implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Tehnologia implantului AnyRidge:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

conexiuni interne de tip hexagonal

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

Implant Megagen AnyOne

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului AnyOne:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Implant Megagen BLUEDIAMOND ®

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului BLUEDIAMOND®

Filet adânc și tehnologie KnifeThread® ce asigură o stabilitate ridicată chiar și în os moale

Realizat din titan pur oferă stabilitate biologică pe termen lung

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Conceptul All-on-4

Sistem inovativ, care și-a dovedit deja fiabilitatea în timp, conceptul All-on-4 poate fi aplicat implanturilor Megagen.

Pentru pacienții cu edentație totală sau parțială, care suferă de parodontoză, cu afecțiuni cronice sau când stilul de viața al pacientului necesită o restaurare dentară rapidă, All-on-4 poate fi răspunsul perfect. Conceptul presupune o reabilitare protetică fixă pentru o arcadă edentată complet, cu doar 4 implanturi – o soluție rapidă, minim invazivă.

Implant Alpha Bio DFI

Producătorul Alpha Bio TEC dezvoltă implanturi dentare, părți protetice și instrumentar stomatologic de peste 30 de ani. 

Un aspect important al implanturilor de la Alpha Bio TEC este simplitatea procedurilor de inserare, medicul chirurg având nevoie de un număr restrâns de instrumente. Prin folosirea protezelor cu hexagon intern pentru bontul protetic se permite o inserare simplificată, mărind astfel rata de vindecare și stabilitatea implantului. 

Modelul de implant Alpha Bio DFI este un implant ideal pentru osul de duritate II și III, dar este potrivit și pentru celelalte tipuri de os. Permite osteotomii minimalizate, rezultând în traumă redusă și pierdere minimă de masă osoasă. 

Tehnologia implantului Alpha Bio DFI:

soluție implantologică cu aplicabilitate pentru cazuistică diversă

inserare rapidă și facilă datorită unui sistem de protezare cu hexagon intern

dezvoltare rapidă a volumului osos după contactul cu implanturile

rezistent și durabil, este creat din Titan (Ti-6AI-4V ELI Titanium)

stabilitate crescută, cu presiune scăzută pe os

perioada de vindecare micșorată

predictibilitate foarte bună, cu o rată de succes maximizată

Implant Straumann Tissue Level

Implant Straumann® Tissue Level

Proiectate pentru intervenții chirurgicale într-o singură etapă pentru a simplifica manipularea și a reduce complexitatea tratamentului. Această linie de implant trece dincolo de conservarea osoasă – păstrează sănătatea peri-implantară.

Favorizează o recuperare mult mai rapidă, disconfort postoperator minim și un timp redus pentru integrare, oferind posibilitatea de a realiza și fixa mult mai repede lucrările protetice finale.

Implanturile Straumann® Tissue Level cu suprafață SLA® au prezentat cel mai mic risc relativ pentru apariția peri-implantitei după 9 ani, într-un studiu clinic amplu independent. Cu peste 40 de ani de inovație și performanțe clinice deosebite, acesta este, în prezent, unul dintre cele mai bune sisteme de implanturi documentate de pe piață.

Implant_Straumann_Tissue_Level_Esdent

Tehnologia implantului Straumann Tissue Level:

rezistență mecanică mai mare comparativ cu titanul, datorată aliajului de înaltă performanță Roxolid®

intervenție minim invazivă, cu vindecare rapidă și disconfort redus pentru pacient

Bone Control Design® - sistem ce imită anatomia naturală și maximizează conservarea osului crestal

stabilitate primară ridicată chiar și în cele mai dificile cazuri

implanturile Straumann Tissue Level oferă rezultate estetice excepționale, foarte apropiate de dentiția naturală

producător de implanturi cu tradiție și experiență, care oferă siguranța unor rezultate testate în timp

osteointegrare accelerată și predictibilitate ridicată asigurată de tehnologia SLActive®

Implant Straumann BLX Roxolid SLActive

Implant Straumann BLX Roxolid SLActive

Implantul dentar – Straumann BLX (Bone Level eXtreme) este un implant dentar premium de înaltă calitate, special conceput pentru a obține o stabilitate primară foarte ridicată, fapt ce îl indică pentru inserarea imediat după extracții dentare și încărcarea sa rapidă cu o lucrare protetică provizorie.

Relieful inovator al implantului conic BLX face implantarea mai ușoară, mai puțin traumatică și mai precisă. Structura spirelor cu o formă specială ajută la salvarea resurselor biologice, iar în unele cazuri clinice acest lucru reduce numărul de proceduri invazive.

Aceste implanturi sunt echipate cu o nouă conexiune protetică – TorcFit™, care combină flexibilitatea, rezistența și permite realizarea lucrării protetice sub-contur, cu un aspect estetic aproape de cel natural.

Compactarea osoasă aduce cu sine o stabilitate primară mult mai mare a implantului, chiar și în os de consistență redusă, ceea ce face din BLX implantul ideal pentru tratamentul cu încărcare imediată sau rapidă.

Implant Straumann Brasov Esdent

Tehnologia Straumann BLX Roxolid SLActive

au fost dezvoltate pentru o gamă largă de cazuri clinice speciale. Având o integrare bună și în tratamente dificile, atunci când densitate osoasă este redusă

permit plasarea lucrării protetice provizorie la foarte scurt timp (1-3 zile) de la inserarea implanturilor

permite crearea lucrării protetice sub-contur, oferind „dintelui restaurat” un aspect estetic apropiat de cel natural

este mult mai puțin traumatizant și oferă o mai mare precizie la implantare

integrare rapidă cu osul, doar 3-4 săptămâni sunt suficiente pentru ca implantul să fuzioneze complet cu țesutul osos

Implant Straumann Pure Ceramic

Implant Straumann Pure Ceramic

Implanturile ceramice Straumann® PURE sunt soluția optimă pentru a combina fiabilitatea, randamentul estetic ridicat și biocompatibilitatea maximă.

Albul natural PURE al acestui sistem de implant oferă încredere pacienților, chiar și în cele mai deosebite situații, când după mulți ani de utilizare, din motive independente de procedura de inserare a implantului dentar poate interveni retracția gingivală. În aceste situații gingia își va păstra culoarea rozalie naturală, fără a exista riscul de apariție a unor colorații gri. Acest beneficiu al implanturilor Straumann PURE Ceramic îl recomandă pentru tratarea dinților frontali.

Straumann a lansat sistemul de implaturi PURE Ceramic în urma a 12 ani de cercetare, realizare de studii clinice și dezvoltare continuă, astfel încât să asigure standarde de calitate premium.

Tehnologia Straumann Pure Ceramic

protocoale de tratament flexibile, planificare digitală prechirurgicală a implantului și chirurgie ghidată

ceramică de zirconiu cu performanță ridicată, 100% testată

având o culoare perfect albă, permite menținerea aspectului estetic impecabil, chiar și când sunt retracții gingivale

suprafață ZLA® cu caracteristici revoluționare de osteointegrare

Implant Megagen AnyRidge

Cel mai nou model de implant Megagen

Implantul AnyRidge de la Megagen, confecționat din aliaj de titan cu puritate înaltă, introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Acesta este soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care se va introduce implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Tehnologia implantului AnyRidge:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

conexiuni interne de tip hexagonal

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

Implant Megagen AnyOne

Implant Megagen AnyOne

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului AnyOne:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Implant Megagen BLUEDIAMOND®

Implant Megagen BLUEDIAMOND ®

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului BLUEDIAMOND®

Filet adânc și tehnologie KnifeThread® ce asigură o stabilitate ridicată chiar și în os moale

Realizat din titan pur oferă stabilitate biologică pe termen lung

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Conceptul All-on-4

Conceptul All-on-4

Sistem inovativ, care și-a dovedit deja fiabilitatea în timp, conceptul All-on-4 poate fi aplicat implanturilor Megagen.

Pentru pacienții cu edentație totală sau parțială, care suferă de parodontoză, cu afecțiuni cronice sau când stilul de viața al pacientului necesită o restaurare dentară rapidă, All-on-4 poate fi răspunsul perfect. Conceptul presupune o reabilitare protetică fixă pentru o arcadă edentată complet, cu doar 4 implanturi – o soluție rapidă, minim invazivă.

Implant Alpha Bio DFI

Implant Alpha Bio DFI

Producătorul Alpha Bio TEC dezvoltă implanturi dentare, părți protetice și instrumentar stomatologic de peste 30 de ani. 

Un aspect important al implanturilor de la Alpha Bio TEC este simplitatea procedurilor de inserare, medicul chirurg având nevoie de un număr restrâns de instrumente. Prin folosirea protezelor cu hexagon intern pentru bontul protetic se permite o inserare simplificată, mărind astfel rata de vindecare și stabilitatea implantului. 

Modelul de implant Alpha Bio DFI este un implant ideal pentru osul de duritate II și III, dar este potrivit și pentru celelalte tipuri de os. Permite osteotomii minimalizate, rezultând în traumă redusă și pierdere minimă de masă osoasă. 

Tehnologia implantului Alpha Bio DFI:

soluție implantologică cu aplicabilitate pentru cazuistică diversă

inserare rapidă și facilă datorită unui sistem de protezare cu hexagon intern

dezvoltare rapidă a volumului osos după contactul cu implanturile

rezistent și durabil, este creat din Titan (Ti-6AI-4V ELI Titanium)

stabilitate crescută, cu presiune scăzută pe os

perioada de vindecare micșorată

predictibilitate foarte bună, cu o rată de succes maximizată

Implanturile dentare sunt soluții de restaurare ce au nevoie de o atentă planificare și implementare.

Vă așteptăm la un consult stomatologic pentru a decide împreună cea mai bună soluție pentru un zâmbet sănătos.

Întrebări frecvente despre implanturile dentare:

1. Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este un șurub mic, de obicei din titan, care servește ca înlocuitor al rădăcinii dintelui. Un conector, sau bont, este așezat pe partea superioară a șurubului, care îl conectează la dintele de înlocuire. În cele din urmă, o coroană (dinte de înlocuire) este personalizată pentru a se potrivi cu dinții naturali, completând implantul dentar.

2. De ce atât de mulți oameni preferă implanturile dentare?

Implanturile dentare reprezintă cea mai naturală formă de înlocuire a dinților lipsă. Spre deosebire de alte opțiuni de înlocuire a dinților, implanturile dentare nu alunecă și nu incomodează atunci când vorbiți, râdeți sau mâncați. În plus, implanturile ajută la păstrarea sănătății maxilarului, astfel încât structura facială să rămână intactă.

3. Cât costă implanturile dentare?

Fiecare pacient este unic și fiecare tratament este personalizat, astfel încât atât costurile, cât și numărul de programări necesare și procedurile efectuate, vor varia în funcție de nevoile fiecărui pacient. Vă recomandăm să consultați  un specialist în implant dentar ESdent care poate efectua o examinare completă și poate evalua diagnosticul necesar pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament.

4. Cât durează înlocuirea dinților cu ajutorul implanturilor dentare?

După efectuarea diagnosticului, medicul specialist vă va oferi un plan de tratament care să includă timpul estimat pentru finalizarea procesului și costurile aferente. Durata totală a tratamentului depinde de nevoile dumneavoastră stomatologice, de istoricul medical și stomatologic, de starea de sănătate a osului suport din maxilar și de tehnica și materialele care vor fi utilizate. Această perioadă de timp poate varia, de la câteva luni la mai mult de un an, pentru condiții mai complexe.

5. Este dureroasă procedura de plasare a implanturilor?

Cu tehnicile de sedare disponibile în momentul tratamentului și instrucțiuni utile pentru îngrijirea post-operatorie la domiciliu, majoritatea pacienților declară că se simt mai bine decât anticipaseră. Adesea, în urma intervenției de inserare a implantului activitățile zilnice se pot relua chiar de a doua zi. Deși poate să apară un anumit nivel de disconfort, acesta durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.

6. Cum se îngrijesc implanturile dentare?

Îngrijirea dinților restaurați cu implanturi dentare necesită aceeași pași ca și îngrijirea dinților naturali: utilizare perie și ață dentară, și vizite la medicul stomatolog pentru control regulat. După inserarea implanturilor se recomandă întreruperea fumatului. Îngrijite corespunzător implanturile dentare au o durată de viață câțiva zeci de ani.

0
CLINICI MODERNE în Brașov
0
MEDICI STOMATOLOGI
0
ANI de EXPERIENŢĂ
0
de PACIENȚI TRATAȚI

Listă completă de tarife stomatologice:

CategorieDenumireTarifLei / Euro
Tratamentul paradontitelor apicaleAplicare pasta TM (tetraciclina si metronidazol)50lei
Tratamentul paradontitelor apicaleAplicare ciment parodontal55lei
Tratamentul paradontitelor apicaleTratamentul Parodontitei apicale acute prin drenaj endo125lei
Tratamentul paradontitelor apicaleTratamentul Parodontitei apicale acute prin drenaj endo +incizie mucoperiostala + osteotomie transmaxilara130lei
Tratamente proteticeCimentare provizorie30lei
Tratamente proteticeCimentare cu ciment glassionomer55lei
Tratamente proteticeRetus/adaptare proteza55lei
Tratamente proteticeIndepartarea unei coroane75lei
Tratamente proteticePivot parapulpar75lei
Tratamente proteticeGingie falsa85lei
Tratamente proteticeTaxa urgentare lucrare protetica170lei
Tratamente proteticeGarnitura proteza scheletata85lei
Tratamente proteticeInlocuire holder garnitura capsa pe implant140lei
Tratamente proteticeInlocuire garnitura capsa pe implant150lei
Tratamente proteticeCape de verificare85lei
Tratamente proteticeCapse proteza sagitale/buc415lei
Tratamente proteticeCapse proteza acrilica totala/buc605lei
Tratamente proteticeCapse pe implant950lei
Tratamente proteticeLingura individuala195lei
Tratamente proteticePinten ocluzal lucrare fixa205lei
Tratamente proteticeModel printat Hemiarcadă235lei
Tratamente proteticeCroset proteza220lei
Tratamente proteticeCroset proteza scheletata280lei
Tratamente proteticeInterlock proteza/buc220lei
Tratamente proteticeCuratare proteza si igienizare165lei
Tratamente proteticeReparatie fatete lucrari cu material compozit165lei
Tratamente proteticeReparatie/adaugare croset in proteza440lei
Tratamente proteticePlasa proteza partiala220lei
Tratamente proteticeAdăugare dinte proteza230lei
Tratamente proteticeReparatie simpla proteza acrilica260lei
Tratamente proteticeRebazare proteza acrilica295lei
Tratamente proteticeReconstituire coroana radiculara crom-cobalt320lei
Tratamente proteticeReconstituire coroana radiculara zirconiu465lei
Tratamente proteticeGutiere pt. albit dintii sau pt. bruxism (1 arcada)260lei
Tratamente proteticeGutiere pt. albit dintii sau pt. bruxism (set)495lei
Tratamente proteticeCoroana provizorie (Scutan)55lei
Tratamente proteticeCoroana metalica235lei
Tratamente proteticeCoroana temporara laborator/element250lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica semifizionomica595lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica semifizionomica Laser Melting680lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica total fizionomica705lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica total fizionomica Laser Melting705lei
Tratamente proteticeCoroana zirconiu total fizionomic full contur1085lei
Tratamente proteticeCoroana Weisser zirconiu1320lei
Tratamente proteticeCoroana ceramica pe Zirconiu1700lei
Tratamente proteticeCulise proteza/buc545lei
Tratamente proteticeArmatura proteza525lei
Tratamente proteticeProteza Kemenny440lei
Tratamente proteticeProteza Kemenny mai mult de 3 dinti550lei
Tratamente proteticeProteza acrilica partiala1595lei
Tratamente proteticeProteza acrilica totala1870lei
Tratamente proteticeProteza scheletata2350lei
Tratamente proteticeProteza scheletata cu sisteme speciale2950lei
Tratamente proteticeProteza injectata2550lei
Tratamente proteticeProteza implant pe capse5850lei
Tratamente proteticeProteza implant bara dollder5850lei
Tratamente proteticeProteza acrilica insurubata pe implant6150lei
Tratamente proteticeLucrare totala metalo- ceramica pe 4/6 implanturi (chrom-nickel)10850lei
Tratamente proteticeLucrare totala pe 4 implanturi zirconiu full contur pe carcasa BIOHPP16500lei
Tratamente proteticeLucrare totala pe 4 implanturi zirconiu full contur pe carcasa de titan21000lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareReducerea luxatiilor A.T.M.25lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare Alveopast25lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare de Gelaspa30lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare Neocones35lei
Tratamente chirurgicale buco-dentarePansament hemostatic35lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRadiografii retroalveolare digitale (de control)35lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRadiografii retroalveolare digitale (prima)40lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAnestezie cu infiltratie55lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareSutura plagilor buco-maxilo-faciale55lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareScos fire dupa extractie55lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImobilizare de urgenta a luxatiilor dentare/dinte60lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj alveolar (dupa extractie)55lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj alveolita (aplicare de neocones)75lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj subgingival in camp deschis ( nu include aditia osoasa) – 1dinte140lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivectomie99lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingie falsa pe implant155lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareFrenectomie160lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivoplastie – 1 dinte190lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivoplastie cu grefa recoltata360lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareMaterial consumabil microchirurgie150lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareDecapisonare molar minte160lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie dinti temporari (copii)70lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie dinti parodontotici105lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie de dinti sau resturi de dinti monoradiculari (include o anestezie)140lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie de dinti sau resturi de dinti pluriradiculari (include o anestezie)150lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie chirurgicala cu alveolotomie (include o anestezie)145lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie molar de minte220-305lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOdontectomie490lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie chistectomie complexitate mica 1-2 dinti360lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie chistectomie complexitate mare 1-2 dinti600lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRezectie apicala pentru dinti frontali375lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRezectie apicala pentru dinti laterali435lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie cu lambou260lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie reimplantare dinte390lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare EMDOGAIN / dinte230lei
Tratamente proteticeTaxa urgentare lucrare protetica170lei
Tratamente proteticeCuratare proteza si igienizare165lei
ChirurgieTratamentul pericoronaritelor cu decapusonare (fara anestezie)99lei
ChirurgieRegularizare creasta osoasa220lei
ChirurgieAditie osoasa HYPRO OSS @IT 0.5 gr255lei
ChirurgieAditie osoasa cu os artificial (nu include materialele)800lei
ChirurgieAditie osoasa cu os artificial (materialul inclus)1450lei
ChirurgieAditie osoasa cu os autolog (include si recoltarea)2350lei
ChirurgieETH Oss - 0,25 cc440lei
ChirurgieETH Oss - 0,5 cc825lei
ChirurgieETH Oss - 1 cc1400lei
ChirurgieGen-Os OsteoBiol 0,5 g440lei
ChirurgieOs Botiss Cerabone 1ml510lei
ChirurgieOs artificial de bovina 0.5 gr.670lei
ChirurgieOs artificial de bovina 1gr.1260lei
ChirurgieBio-Oss (0.25-1mm) 0.5g675lei
ChirurgieBio-Oss (0.25-1mm) 1g1200lei
ChirurgieOs Nova BONE 0,5 g850lei
ChirurgieMembrana resortabilă 10*20330lei
ChirurgieMembrana resortabilă 20*30440lei
ChirurgieMembrana resortabilă 30*40550lei
ChirurgieMembrana Titan I-Gen650lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 12*24790lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 14*24980lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 20*251250lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 25*301350lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 30*401680lei
ChirurgieMembrana resorbabila1250lei
ChirurgieSinus lift inchis complexitate mica385lei
ChirurgieSinus lift inchis complexitate crescuta680lei
ChirurgieSinus lifting intern (include materialele)1080lei
ChirurgieSinus lifting extern (include materialele)2780lei
ChirurgieSinus lift deschis + aditie osoasa3000lei
Acte terapeutice Consultație chirurgie inițială. Interpretare CT, consult camera intra orală, emitere plan tratament/variante/etape. Deviz estimativ/ variante/ etape.200lei

Medici:

Articole de specialitate:

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH