Implantologie dentară Brașov - ESdent - Zâmbește cu încredere

Implantologie

Implantologie

Implanturile dentare sunt soluții stomatologice ce înlocuiesc unul sau mai multi dinți, cu rezultate estetice și funcționale foarte apropiate de o dentiție naturală.

Decizia de a recurge la serviciile de implantologie este un pas important și complex pentru orice pacient, care poate fi însă simplificat de către medicul stomatolog. Este o intervenție minim invazivă, optimizată prin tehnologie și proceduri moderne.

Implant dentar Straumann Bone Line Roxolid SLActive

Sună-ne acum pentru o programare!

Funcțional și estetic

Funcționează și arată identic cu dintele natural

98% rată de succes

Risc de respingere foarte mic la persoanele sănătoase

Planificare digitală

Rezultate sigure cu ajutorul tehnologiei avansate

Rezultate de durată

Un implant bine efectuat rezistă chiar și peste 20 ani

Ce este reabilitarea orală pe bază de implanturi?

Implantul dentar este un șurub mic, realizat din titan sau zirconiu, cu puritate înaltă, care înlocuiește rădăcina dintelui lipsă.

Acesta se inserează în osul maxilarului, prin intervenție chirugicală, fără durere. Inserția se face după vindecarea zonei de extracție sau, în multe cazuri, chiar imediat după extracție. Procedura nu durează foarte mult și este minim invazivă.

După acest prim pas urmează o perioadă de osteointegrare, care variază între 2 și 6 luni. La sfârșitul procesului de osteointegrare se intervine pentru atașarea bontului protetic, deasupra căruia se amplasează coroana definitivă ce va înlocui dintele sau dinții lipsă.

Pașii unui implant dentar

Există câțiva pași esențiali care trebuie parcurși în majoritatea procedurilor de inserție a unui implant dentar. Toate aceste etape sunt proceduri stomatologice cu un disconfort minim, fără durere, după cum ne spun și pacienții.

Consultația de specialitate

Oferă pacientului oportunitatea de a afla un diagnostic exact și de a discuta cu medicul specialist opțiunile pe care le are. Medicul va efectua câteva investigații de specialitate, inclusiv radiografii panoramice sau computer-tomograf, pentru a analiza densitatea osoasă și poziționarea rădăcinilor. Apoi se va stabili un plan de tratament, incluzând și planificarea de implant ghidat digital, care va simula, cu date precise și o predictibilitate mărită următoarele etape, de la inserare până la plasarea lucrării dentare definitive. În funcție de necesitățile pacientului se pot propune analizele medicale de sânge sau alte investigații.

Inserarea implantului

Se va efectua o anestezie locală / inhalosedare, urmată de intervenția chirurgicală, ghidată digital.

În prima parte a procedurii se asanează total cavitatea bucală și se efectuează extracțiile necesare. Apoi, se inserează implantul în os, dacă este cazul cu o procedură de adiție osoasă. Timpul necesar intervenției depinde de complexitatea cazului.

În următoarele 24 de ore, se va realiza lucrarea dentară provizorie, cu dinți ficși, care va fi atașată pacientului imediat. Până la următoarea etapă, pacientul are un implant perfect funcțional, neafectând în niciun fel activitatea socio-profesională de zi cu zi.

Plasarea lucrării dentare definitive

După perioada de osteointegrare a implantului cu osul (care variază de la 2 la 6 luni), pacientul revine la cabinetul stomatologic pentru înlocuirea cu lucrarea dentară definitivă (porțelan, zirconiu, ceramică).

Planificare digitală pentru rezultate excepționale

Tehnologiile de ultimă generație permit medicului stomatolog să măsoare cu precizie densitatea osoasă, distanțele, dimensiunile relevante și să aprecieze corect traiectoria, înclinația, adâncimea sau înălțimea implantului.

Astfel, implantologia ghidată cu tehnologie digitală oferă medicului posibilitatea să ajungă la rezultate sigure, simulate și planificate încă dinainte de începerea tratamentului propriu-zis.

Aportul adus de tehnologia de ultimă generație oferită de computerul CBCT și tehnologia CAD/ CAM este esențial în efectuarea de ghiduri chirurgicale digitale.

Avantajele implantologiei ghidate digital, pentru pacient:

Procedură rapidă, de la planificare până la implementare

Rată mărită de integrare și biocompabilitate

Estetică naturală

Siguranță și predictibilitate în planificare și rezultat

Nu este afectat nici nervul și nici dinții învecinați

Perioadă de traumă considerabil redusă

Implanturi dentare la ESdent

Oferim pacienților noștri servicii de implantologie cu impact imediat și profund în viața lor. Chirurgia ghidată digital, radiologia 3D și dispozitivele specializate sunt elemente folosite zilnic în cabinetul stomatologic, permițând specialiștilor în implantologie să ofere un tratament precis și eficient.

Un zâmbet sănătos și plin de încredere provoacă schimbări majore asupra respectului de sine și în calitatea vieții de zi cu zi. Parteneriatul direct cu producătorul de implanturi Megagen ne oferă soluțiile necesare pentru majoritatea cazurilor întâlnite la pacienți.

Implant Straumann® Tissue Level

Cu peste 60 de ani de experiență aplicată și lider pe piața mondială în materie de soluții stomatologice restaurative și regenerative, grupul elvețian Straumann este prezent în peste 70 de țări și deține un portofoliu de peste 15 milioane de implanturi distribuite în întreaga lume.

Proiectată pentru a reduce semnificativ complexitatea tratamentului, linia de implanturi Straumann Tissue Level asigură o performanță clinică remarcabilă, fiind unul dintre cele mai bune sisteme de implanturi documentate pe piață.

Straumann® Tissue Level, prin intermediul conceptelor integrate ,,Roxolid®” și ,,SLActive®”, reprezintă o opțiune de tratament minim invazivă, cu rezistență mecanică superioară și rezultate clinice maximizate.

Tehnologia implantului Straumann Tissue Level:

rezistență mecanică mai mare comparativ cu titanul, datorată aliajului de înaltă performanță Roxolid®

intervenție minim invazivă, cu vindecare rapidă și disconfort redus pentru pacient

Bone Control Design® - sistem ce imită anatomia naturală și maximizează conservarea osului crestal

stabilitate primară ridicată chiar și în cele mai dificile cazuri

implanturile Straumann Tissue Level oferă rezultate estetice excepționale, foarte apropiate de dentiția naturală

producător de implanturi cu tradiție și experiență, care oferă siguranța unor rezultate testate în timp

osteointegrare accelerată și predictibilitate ridicată asigurată de tehnologia SLActive®

Cel mai nou model de implant Megagen

Implantul AnyRidge de la Megagen, confecționat din aliaj de titan cu puritate înaltă, introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Acesta este soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care se va introduce implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Tehnologia implantului AnyRidge:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

conexiuni interne de tip hexagonal

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

Implant Megagen AnyOne

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului AnyOne:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Conceptul All-on-4

Sistem inovativ, care și-a dovedit deja fiabilitatea în timp, conceptul All-on-4 poate fi aplicat implanturilor Megagen.

Pentru pacienții cu edentație totală sau parțială, care suferă de parodontoză, cu afecțiuni cronice sau când stilul de viața al pacientului necesită o restaurare dentară rapidă, All-on-4 poate fi răspunsul perfect. Conceptul presupune o reabilitare protetică fixă pentru o arcadă edentată complet, cu doar 4 implanturi – o soluție rapidă, minim invazivă.

Implant Alpha Bio DFI

Producătorul Alpha Bio TEC dezvoltă implanturi dentare, părți protetice și instrumentar stomatologic de peste 30 de ani. 

Un aspect important al implanturilor de la Alpha Bio TEC este simplitatea procedurilor de inserare, medicul chirurg având nevoie de un număr restrâns de instrumente. Prin folosirea protezelor cu hexagon intern pentru bontul protetic se permite o inserare simplificată, mărind astfel rata de vindecare și stabilitatea implantului. 

Modelul de implant Alpha Bio DFI este un implant ideal pentru osul de duritate II și III, dar este potrivit și pentru celelalte tipuri de os. Permite osteotomii minimalizate, rezultând în traumă redusă și pierdere minimă de masă osoasă. 

Tehnologia implantului Alpha Bio DFI:

soluție implantologică cu aplicabilitate pentru cazuistică diversă

inserare rapidă și facilă datorită unui sistem de protezare cu hexagon intern

dezvoltare rapidă a volumului osos după contactul cu implanturile

rezistent și durabil, este creat din Titan (Ti-6AI-4V ELI Titanium)

stabilitate crescută, cu presiune scăzută pe os

perioada de vindecare micșorată

predictibilitate foarte bună, cu o rată de succes maximizată

Implant Straumann Tissue Level

Implant Straumann® Tissue Level

Cu peste 60 de ani de experiență aplicată și lider pe piața mondială în materie de soluții stomatologice restaurative și regenerative, grupul elvețian Straumann este prezent în peste 70 de țări și deține un portofoliu de peste 15 milioane de implanturi distribuite în întreaga lume.

Proiectată pentru a reduce semnificativ complexitatea tratamentului, linia de implanturi Straumann Tissue Level asigură o performanță clinică remarcabilă, fiind unul dintre cele mai bune sisteme de implanturi documentate pe piață.

Straumann® Tissue Level, prin intermediul conceptelor integrate ,,Roxolid®” și ,,SLActive®”, reprezintă o opțiune de tratament minim invazivă, cu rezistență mecanică superioară și rezultate clinice maximizate.

Tehnologia implantului Straumann Tissue Level:

rezistență mecanică mai mare comparativ cu titanul, datorată aliajului de înaltă performanță Roxolid®

intervenție minim invazivă, cu vindecare rapidă și disconfort redus pentru pacient

Bone Control Design® - sistem ce imită anatomia naturală și maximizează conservarea osului crestal

stabilitate primară ridicată chiar și în cele mai dificile cazuri

implanturile Straumann Tissue Level oferă rezultate estetice excepționale, foarte apropiate de dentiția naturală

producător de implanturi cu tradiție și experiență, care oferă siguranța unor rezultate testate în timp

osteointegrare accelerată și predictibilitate ridicată asigurată de tehnologia SLActive®

Implant Megagen AnyRidge

Cel mai nou model de implant Megagen

Implantul AnyRidge de la Megagen, confecționat din aliaj de titan cu puritate înaltă, introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Acesta este soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care se va introduce implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Tehnologia implantului AnyRidge:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

conexiuni interne de tip hexagonal

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

Implant Megagen AnyOne

Implant Megagen AnyOne

O soluție de implant simplificată, durabilă, ce reduce atât perioada de implementare cât și perioada de refacere, aducând în același timp garanția unui implant creat să reziste probei timpului.

Tehnologia implantului AnyOne:

șurub cu design inovativ, conferă un profil mai mic și rezistență mai mare

opțiuni de spire de diferite mărimi, oferind stabilitate maximă

se aplică oricărui tip de os: D1, D2, D3, D4

etanșare biologică ermetică, de tip morse taper 5°

bont protetic tratat, de nuanța gingiei

XPEED – suprafața acoperită cu o nanostructură de ion de calciu

linie anatomică S-Line, ce creează un profil estetic natural

prin design, marginea șurubului este la nivelul osului

apex rotunjit, cu un nivel ridicat de precizie la inserare

conexiuni interne de tip hexagonal

Conceptul All-on-4

Conceptul All-on-4

Sistem inovativ, care și-a dovedit deja fiabilitatea în timp, conceptul All-on-4 poate fi aplicat implanturilor Megagen.

Pentru pacienții cu edentație totală sau parțială, care suferă de parodontoză, cu afecțiuni cronice sau când stilul de viața al pacientului necesită o restaurare dentară rapidă, All-on-4 poate fi răspunsul perfect. Conceptul presupune o reabilitare protetică fixă pentru o arcadă edentată complet, cu doar 4 implanturi – o soluție rapidă, minim invazivă.

Implant Alpha Bio DFI

Implant Alpha Bio DFI

Producătorul Alpha Bio TEC dezvoltă implanturi dentare, părți protetice și instrumentar stomatologic de peste 30 de ani. 

Un aspect important al implanturilor de la Alpha Bio TEC este simplitatea procedurilor de inserare, medicul chirurg având nevoie de un număr restrâns de instrumente. Prin folosirea protezelor cu hexagon intern pentru bontul protetic se permite o inserare simplificată, mărind astfel rata de vindecare și stabilitatea implantului. 

Modelul de implant Alpha Bio DFI este un implant ideal pentru osul de duritate II și III, dar este potrivit și pentru celelalte tipuri de os. Permite osteotomii minimalizate, rezultând în traumă redusă și pierdere minimă de masă osoasă. 

Tehnologia implantului Alpha Bio DFI:

soluție implantologică cu aplicabilitate pentru cazuistică diversă

inserare rapidă și facilă datorită unui sistem de protezare cu hexagon intern

dezvoltare rapidă a volumului osos după contactul cu implanturile

rezistent și durabil, este creat din Titan (Ti-6AI-4V ELI Titanium)

stabilitate crescută, cu presiune scăzută pe os

perioada de vindecare micșorată

predictibilitate foarte bună, cu o rată de succes maximizată

Implanturile dentare sunt soluții de restaurare ce au nevoie de o atentă planificare și implementare.

Vă așteptăm la un consult stomatologic pentru a decide împreună cea mai bună soluție pentru un zâmbet sănătos.

Întrebări frecvente despre implanturile dentare:

1. Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este un șurub mic, de obicei din titan, care servește ca înlocuitor al rădăcinii dintelui. Un conector, sau bont, este așezat pe partea superioară a șurubului, care îl conectează la dintele de înlocuire. În cele din urmă, o coroană (dinte de înlocuire) este personalizată pentru a se potrivi cu dinții naturali, completând implantul dentar.

2. De ce atât de mulți oameni preferă implanturile dentare?

Implanturile dentare reprezintă cea mai naturală formă de înlocuire a dinților lipsă. Spre deosebire de alte opțiuni de înlocuire a dinților, implanturile dentare nu alunecă și nu incomodează atunci când vorbiți, râdeți sau mâncați. În plus, implanturile ajută la păstrarea sănătății maxilarului, astfel încât structura facială să rămână intactă.

3. Cât costă implanturile dentare?

Fiecare pacient este unic și fiecare tratament este personalizat, astfel încât atât costurile, cât și numărul de programări necesare și procedurile efectuate, vor varia în funcție de nevoile fiecărui pacient. Vă recomandăm să consultați  un specialist în implant dentar ESdent care poate efectua o examinare completă și poate evalua diagnosticul necesar pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament.

4. Cât durează înlocuirea dinților cu ajutorul implanturilor dentare?

După efectuarea diagnosticului, medicul specialist vă va oferi un plan de tratament care să includă timpul estimat pentru finalizarea procesului și costurile aferente. Durata totală a tratamentului depinde de nevoile dumneavoastră stomatologice, de istoricul medical și stomatologic, de starea de sănătate a osului suport din maxilar și de tehnica și materialele care vor fi utilizate. Această perioadă de timp poate varia, de la câteva luni la mai mult de un an, pentru condiții mai complexe.

5. Este dureroasă procedura de plasare a implanturilor?

Cu tehnicile de sedare disponibile în momentul tratamentului și instrucțiuni utile pentru îngrijirea post-operatorie la domiciliu, majoritatea pacienților declară că se simt mai bine decât anticipaseră. Adesea, în urma intervenției de inserare a implantului activitățile zilnice se pot relua chiar de a doua zi. Deși poate să apară un anumit nivel de disconfort, acesta durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.

6. Cum se îngrijesc implanturile dentare?

Îngrijirea dinților restaurați cu implanturi dentare necesită aceeași pași ca și îngrijirea dinților naturali: utilizare perie și ață dentară, și vizite la medicul stomatolog pentru control regulat. După inserarea implanturilor se recomandă întreruperea fumatului. Îngrijite corespunzător implanturile dentare au o durată de viață câțiva zeci de ani.

0
CLINICI MODERNE în Brașov
0
MEDICI STOMATOLOGI
0
ANI de EXPERIENŢĂ
0
de PACIENȚI TRATAȚI

Listă completă de tarife stomatologice:

CategorieDenumireTarifLei / Euro
Tratamentul paradontitelor apicaleTratamentul Parodontitei apicale acute prin drenaj endo95lei
Tratamentul paradontitelor apicaleTratamentul Parodontitei apicale acute prin drenaj endo +incizie mucoperiostala + osteotomie transmaxilara90lei
Tratamentul paradontitelor apicaleAplicare pasta TM (tetraciclina si metronidazol)30lei
Tratamentul paradontitelor apicaleAplicare ciment parodontal30lei
Tratamente proteticeProteza acrilica partiala1390lei
Tratamente proteticeProteza acrilica totala1600lei
Tratamente proteticeProteza scheletata2050lei
Tratamente proteticeProteza scheletata cu sisteme speciale2600lei
Tratamente proteticeReparatie simpla proteza acrilica210lei
Tratamente proteticeReconstituire coroana radiculara crom-cobalt265lei
Tratamente proteticeReconstituire coroana radiculara zirconiu395lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica semifizionomica505lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica semifizionomica Laser Melting580lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica total fizionomica610lei
Tratamente proteticeCoroana ceramica pe Zirconiu1450lei
Tratamente proteticeCoroana zirconiu total fizionomic full contur970lei
Tratamente proteticeGutiere pt. albit dintii sau pt. bruxism (set)440lei
Tratamente proteticeCoroana temporara laborator/element190lei
Tratamente proteticeReparatie fatete lucrari cu material compozit130lei
Tratamente proteticeCimentare cu ciment glassionomer35lei
Tratamente proteticeIndepartarea unei coroane50lei
Tratamente proteticeRebazare proteza acrilica245lei
Tratamente proteticeProteza injectata2200lei
Tratamente proteticeCoroana metalica180lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-acrilica215lei
Tratamente proteticeProteza Kemenny370lei
Tratamente proteticeInlocuire dinte proteza185lei
Tratamente proteticeGutiere pt. albit dintii sau pt. bruxism (1 arcada)220lei
Tratamente proteticeProteza Kemenny mai mult de 3 dinti470lei
Tratamente proteticeBonturi sticla1050lei
Tratamente proteticeReparatie/adaugare croset in proteza185lei
Tratamente proteticeCulise proteza/buc475lei
Tratamente proteticeInterlock proteza/buc185lei
Tratamente proteticeCapse proteza/buc355lei
Tratamente proteticeCapse proteza acrilica totala/buc525lei
Tratamente proteticeProteza implant pe capse1135euro
Tratamente proteticeProteza implant bara dollder1135euro
Tratamente proteticeCroset proteza scheletata240lei
Tratamente proteticeRetus/adaptare proteza35lei
Tratamente proteticeCoroana provizorie (Scutan)35lei
Tratamente proteticePivot parapulpar55lei
Tratamente proteticeCapse pe implant840lei
Tratamente proteticeCimentare provizorie16lei
Tratamente proteticeGarnitura proteza scheletata65lei
Tratamente proteticeCroset proteza185lei
Tratamente proteticePlasa proteza partiala185lei
Tratamente proteticeCape de verificare65lei
Tratamente proteticeArmatura proteza450lei
Tratamente proteticeGingie falsa65lei
Tratamente proteticePinten ocluzal lucrare fixa165lei
Tratamente proteticeElement metalo-ceramica pe metal sintetizat395lei
Tratamente proteticeCoroana metalo-ceramica insurubata pe bont calcinabil1550lei
Tratamente proteticeCoroana Weisser zirconiu1100lei
Tratamente proteticeLingura individuala160lei
Tratamente proteticeLucrare totala metalo- ceramica pe 4 implanturi (chrom-nickel)11950lei
Tratamente proteticeLucrare totala pe 4 implanturi zirconiu full contur pe carcasa de titan13600lei
Tratamente proteticeLucrare totala pe 4 implanturi zirconiu full contur pe carcasa BIOHPP15600lei
Tratamente proteticeInlocuire garnitura capsa pe implant115lei
Tratamente proteticeInlocuire holder garnitura capsa pe implant105lei
Tratamente proteticeCoroana pedodontica din otel inoxidabil150lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAnestezie cu infiltratie35lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie de dinti sau resturi de dinti monoradiculari (include o anestezie)105lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie de dinti sau resturi de dinti pluriradiculari (include o anestezie)115lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie chirurgicala cu alveolo-plastica (include o anestezie)110lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie chirurgicala cu alveolotomie (include o anestezie)110lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie molar de minte180-245lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie dinti temporari (copii)58lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareExtractie dinti parodontotici80lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj alveolar (dupa extractie)30lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare de Gelaspa11lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare Alveopast11lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAplicare Neocones16lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareTratamentul pericoronaritelor cu decapusonare (fara anestezie)70lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareSutura plagilor buco-maxilo-faciale30lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImobilizare de urgenta a luxatiilor dentare/dinte37lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRezectie apicala pentru dinti frontali315lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRezectie apicala pentru dinti laterali368lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOdontectomie420lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRegularizare creasta osoasa180lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAditie osoasa cu os artificial (materialul inclus)260euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareReducerea luxatiilor A.T.M.11lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Any Ridge Sistem Megagen2750lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Any One Sistem Megagen2550lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana provizorie pe implant Megagen365lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj alveolita (aplicare de neocones)50lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareScos fire dupa extractie35lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareDecapisonare molar minte125lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRadiografii retroalveolare digitale (prima)25lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareRadiografii retroalveolare digitale (de control)20lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareFrenectomie120lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivectomie70lei
Tratamente chirurgicale buco-dentarePansament hemostatic16lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivoplastie – 1 dinte165lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGingivoplastie cu grefa recoltata315lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie cu lambou215lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie chistectomie complexitate mica 1-2 dinti315lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie chistectomie complexitate mare 1-2 dinti525lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareChiuretaj subgingival in camp deschis ( nu include aditia osoasa) – 1dinte105lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareOperatie reimplantare dinte325lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareSinus lift deschis + aditie osoasa565euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareSinus lift inchis complexitate mica70euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareSinus lift inchis complexitate crescuta120euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoronita provizorie pe implant220lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Meisinger-DenTi System500euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana zirconiu integral pe implant Meisinger-DenTi System285euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareMaterial consumabil microchirurgie105lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareGhid chirurgical630lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareLucrare finala pe implant cu garnitura compozit4650lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana de zirconiu full-contur insurubata pe implant1250lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareLucrare provizorie + Piese protetice/pret max.4200lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareLucrare finală pe implant cu garnitură de acrilat3150lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Alpha Bio DFI485euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana ceramica pe zirconiu insurubat pe implant Straumann Tissue Level2400lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana ceramica pe zirconiu insurubat pe implant Straumann Pure Ceramic2600lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana Nacera insurubata pe implant Alpha Bio DFI250euro
Tratamente chirurgicale buco-dentareCoroana Nacera insurubata pe implant Megagen 1450lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Straumann BLX Roxolid SLActive3800lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Straumann Tissue Level Roxolid SLActive4100lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareImplant Straumann Pure Ceramic5700lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAll on 4 AnyOne9950lei
Tratamente chirurgicale buco-dentareAll on 4 AnyRidge10300lei
ChirurgieConsultatie chirurgie-implantologie100lei
ChirurgieAditie osoasa cu os autolog (include si recoltarea)2150lei
ChirurgieSinus lifting extern (include materialele)2550lei
ChirurgieMembrana resorbabila1050lei
ChirurgieOs artificial de bovina 0.5 gr.595lei
ChirurgieOs artificial de bovina 1gr.1100lei
ChirurgieAditie osoasa cu os artificial (nu include materialele)715lei
ChirurgieSinus lifting intern (include materialele)950lei
ChirurgieRegularizare creasta165lei
ChirurgieAditie osoasa HYPRO OSS @IT 0.5 gr215lei
ChirurgieMembrana Titan I-Gen575lei
ChirurgieBio-Oss (0.25-1mm) 1g1050lei
ChirurgieBio-Oss (0.25-1mm) 0.5g575lei
ChirurgieGingie falsa pe implant125lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 12*24700lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 14*24875lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 20*251100lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 25*301200lei
ChirurgieMembrana PTFE ranforsata cu titan 30*401500lei
ChirurgieBotiss Cerabone 1ml300lei

Medici:

Articole de specialitate:

IMPORTANT • Programați consultația înainte de prezența în cabinet →Protocol de Siguranță

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH