Termeni și condiții

Termeni și condiții

Ultima actualizare 03.05.2019*

Prin accesarea site-ului www.esdent.eu și efectuarea sau solicitarea programării, declarați implicit că sunteți de acord cu Termenii specificați mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune conditii a site-ului, vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului, vă recomandăm să întrerupeți utilizarea acestuia.

Site-ul informativ www.esdent.eu este administrat de  E.S. Garanti Dentistry SRL (denumită în continuare Prestator), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J08/680/2010, având CUI  27066210, capital social 200 lei, cu sediul în Brașov, str. Carpaților, Nr. 39, Bloc R1, Scara B, Apartament 2, jud. Brașov, Romania, tel: 0368.808.111, email: office@esdent.eu.

Pentru a accesa şi a utiliza site-ul www.esdent.eu trebuie să fiţi major şi să deţineţi o adresă de e-mail validă. În cazul în care sunteţi minor, este necesar acordul prealabil al părinţilor.

La efectuarea unei programări sau înscrierea în baza de date pentru primirea de newslettere din partea Esdent vi se solicită să completaţi câmpuri obligatorii într-un formular, marcate cu un asterisc. În acest caz, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete. Nu se acceptă înregistrări inexacte sau incomplete. Vă rugăm să ne informaţi asupra oricăror modificări ale acestor date.

Prin utilizarea www.esdent.eu, sunteţi de acord:
– să nu distribuiţi un conţinut injurios, defăimător, neautorizat, maliţios care aduce atingere vieţii private sau drepturilor de imagine, incitând la violenţă, ură rasială sau etnică;
– să nu utilizaţi www.esdent.eu în scopuri politice sau promoţionale;
– să nu desfăşuraţi activităţi ilegale, incluzând, fără limitare, încălcarea drepturilor legate de programe software, mărci, fotografii, imagini, text, materiale video etc.
În cazul nerespectării regulilor stabilite în acești Termeni și Condiții, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda accesul la www.esdent.eu fără nicio notificare prealabilă.

Proprietatea intelectuală

Conținutul site-ului www.esdent.eu, incluzând dar nelimitandu-se la logo-urile și mărcile de produs, informații, imagini și texte, sunt proprietatea E.S. Garanti Dentistry SRL Brașov, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect.

Aceste informații nu pot fi preluate și utilizate în niciun scop fără acordul specific al E.S. Garanti Dentistry SRL şi sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală.

Vă rugăm să țineți cont că pot aparea cazuri în care imaginile de prezentare a produselor prezintă caracteristici suplimentare față de dotarea standard a produsului prezentat. Imaginile sunt cu titlu informativ și nu creează obligații contractuale.

Conținutul site-ului

www.esdent.eu  face eforturi pentru a menține informația de pe site actualizată și relevantă pentru toți cititorii și utilizatorii site-ului. Niciun conținut transmis către Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizarea site-ului www.esdent.eu  nu constituie o obligație contractuală din partea Esdent și/sau al angajatului Esdent care a mijlocit transferul de conținut. www.esdent.eu  nu își asumă nicio responsabilitate privind eventuale daune directe sau indirecte survenite în urma lipsei disponibilității online a platformei sau în urma utilizării în orice mod a informațiilor prezentate pe site.

Efectuarea Programării online pe site-ul www.esdent.eu  în vederea realizării procedurilor de asistență stomatologică în cadrul clinicii Esdent

Vizitatorii www.esdent.eu pot solicita o programare direct pe site, în măsura în care sunt de acord cu acești Termeni și Condiții. Solicitarea pentru programarea se efectuează prin completarea Formularului Contact Online. Pentru finalizarea programării, este nevoie să faceți click pe butonul Trimite Mesajul.

Anularea Programării online

În cazul în care, între momentul confirmării Programării online și data efectivă, stabilită conform Programării online, pentru realizarea serviciilor de asistență stomatologică, intervin circumstanțe de natură să ducă la imposibilitatea efectuării acestora va anula Programarea online și va comunica Solicitantului un e-mail în acest sens.

Dacă Solicitantul se va afla în imposibilitatea de a da curs Programării online, este obligat în termeni rezonabili să anuleze programarea efectuată. În acest sens transmite pe adresa de e-mail o solicitare de anulare a programării. Când Esdent va efectua anularea programării va comunica Solicitantului acest lucru.

Răspundere

E.S. GARANTI DENTISTRY SRL nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres pentru conținutul de orice fel al Site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

Prin crearea și utilizarea contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării Contului și în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

Contacte

Pentru întrebări sau detalii, vă rugăm contactați-ne la:

E.S. GARANTI DENTISTRY SRL, Responsabil pentru protectia datelor

ADRESA STR. CARPATILOR NR 39, BL. R1, SC. B, AP. 2, BRASOV

sau la tel: 0368.808.111, email: office@esdent.eu

Sună-ne acum pentru o programare!

0733 023 577
IMPORTANT • 12-14 iunie - toate locațiile vor fi închise. Echipa Esdent participă la cursuri de perfecționare. Revenim cu tratamente mai bune și mai performante!
+

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH