implant dentar megagen esdent

Implantul dentar Megagen AnyRidge – soluția sigură și rapidă pentru înlocuirea dinților căzuți

Implanturile MegaGen sunt soluții moderne pentru înlocuirea unui dintre absent, atât la nivelul maxilarului cât și la mandibulă.

Implanturile Megagen oferă o rezistență crescută fiind astfel recomandate pentru înlocuirea molarilor. Iar pentru că au rezultate estetice excepționale, medicii implantologi le recomandă și pentru înlocuirea dinților lipsă din zona frontală.

Cum apar pierderile dentare?

Igiena necorespunzătoare, accidentele sau problemele de natură genetică sunt principalii factori care determină căderea dinților. Cu un impact major nu numai asupra stării generale de sănătate, dar și asupra aspectului și fizionomiei persoanelor, lipsa dinților alterează procesele masticatorii, afectează vorbirea și poate accentua semnele îmbătrânirii de pe fața pacienților.

ESdent Implant dentar Megagen AnyRidge

Ce este implantul Megagen Anyridge?

Una dintre cele mai rapide și eficiente soluții pentru înlocuirea dinților căzuți este implantul Megagen AnyRidge. Datorită durabilității crescute și a stabilității mari, implanturile AnyRidge permit înlocuirea unui singur dinte sau a tuturor dinților de pe o arcadă. În plus, fiind realizate dintr-un aliaj de titan cu puritate înaltă au un risc scăzut de respingere din partea organismului.

AnyRidge introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread, devenind astfel soluția optimă de tratament, indiferent de calitatea osului în care este introdus implantul. Spirele progresive asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării rapide a coroanei dentare, scurtând timpul de tratament.

Este un implant recomandat pentru situații speciale, precum în cazul pacienților cu deficit de os vertical sau cu os spongios, moale (când oferă o retenție și o stabilitate mai bună). Datorită caracteristicilor sale, inserarea implantului AnyRidge este unică, individualizată și necesită un număr redus de intervenții chirurgicale. Pentru că oferă o stabilitate crescută, implantul se poate insera în aceeași sedință în care se realizează extracția, apoi, într-un timp relativ scurt de doar 2-3 luni, pacientul poate primi coroana dentară definitivă.

Medicul implantolog Viorel Carp de la ESdent Brașov ne explică de ce acest implant este atât de special:

Care sunt principalele beneficii ale implantului Megagen AnyRidge?

  • spire revoluționare Knife Thread – sistem de spire progresive ce asigură fixarea implantului indiferent de calitatea osului în care este introdus.
  • conexiune conică internă de 5° – prin sudura la rece, conexiunea conică de 5 asigură închiderea ermetică între piesa protetică și baza implantului. Astfel, această conexiune nu permite pătrunderea bacteriilor în interiorul implantului și elimină riscul deșurubării coroanei.
  • platformă anatomică S-line – acționează ca un suport pentru gingie, astfel încât aspectul implantului este plăcut din punct de vedere estetic, identic cu cel al dintelui natural. Acest lucru este deosebit de important în special în cazul implanturilor în zona frontală a mandibulei și maxilarului, acolo unde zâmbetul nu trebuie să pară artificial.
  • tratament unic de suprafață XPEED – caracteristică unică a implanturilor Megagen, suprafața XPEED constituită dintr-o nanostructură de ioni de calciu este incorporată pe suprafața implantului, oferind astfel o osteointegrare perfectă într-un timp record, de doar 30 de zile. Această caracteristică face ca implantul AnyRidge de la Megagen să devină opțiunea numărul 1 în alegerea tipului de implant dentar.

Apelați cu încredere la serviciile medicilor implantologi de la ESdent. Astfel, recăpătați nu doar aspectul general și armonia elementelor faciale, ci și starea generală de sănătate. În urma unui consult de specialitate, medicul stomatolog vă poate recomanda tipul de tratament care trebuie urmat în fiecare situație și vă poate explica pașii unui tratament care să vă ajute să ajungeți la rezultatul dorit: o dantură cu aspect natural, fără compromisuri ale funcționalității.

Pentru un consult de specialitate vă invităm să vă programați la una dintre clinicile ESdent Brașov – 0733.023.577 

IMPORTANT • În perioada 24-26 mai clinica Esdent Carpaților este închisa pentru lucrări de mentenanță. Pentru urgențe sau programări, vă așteptăm la clinica Esdent Calea București • Vineri 08:00-21:00 - Sâmbătă 8:00-21:00 -Duminică 08:00-16:00.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH